جمعه ۰۴ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۰:۲۱
وزیر اقتصاد در همایش کیش عنوان کرد

از بحران اقتصادی به عنوان فرصت استفاده می کنیم

حسینی تصریح کرد با توجه به سیاستهای واگذاری اجرا شده در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی حجم بورس کشور از 46 میلیارد دلار در سال 2008 به 48 میلیارد دلار در دی ماه سال جاری رسید .
کد خبر : ۱۷۷۵۰
به گزارش خبرنگار بورس نیوز ، دکتر سید شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد و دارایی در همایش بررسی بحران اقتصادی غرب طی سخنانی اظهار داشت بحران مالی از اقتصاد آمریکا و بازارهای مسکن آغاز شد و در کمتر از چند ماه به دیگر کشورهای غربی سرایت کرد و 31 هزار میلیارد دلار سرمایه مردم از دست رفت در این بین شاخص بورسهای دنیا نیز فرو کشیدند و از 30 الی 80 درصد افت کردند .
 
وی در ادامه بیان داشت : پیش بینی ها برای سال 2009 به جهت رشد اقتصادی پایین و کمتر از نصف سال گذشته است و در برخی کشورها این پیش بینی از صفر تا منفی نیز برآورد شده است و خوشبینانه ترین نگاهها حاکی از تداوم بحران تا سال 2010 است .
 
از همین رو طی دستور رییس جمهوری در آبان ماه کارگروهی از اعضای دولت را مسئول بررسی این بحران و تاثیرات آن بر اقتصاد کشور کرد . پس از بحث و گفتگوهای فراوان گزارشی که تقدیم رییس جمهور شد حاکی از فراتر رفتن بحران اقتصادی جهان از بازارهای مالی بود اگر چه اقتصاد ایران از این منظر اسیب پذیر نیست ولی به دلیل برخی تعاملات اقتصادی با سایر کشورها اقتصاد ایران نیز تا حدودی تحت تاثیر قرارمیگیرد.
 
 وی با اشاره به رشد 25% بازار سرمایه کشور در شش ماهه نخست سال جاری خاطر نشان کرد : بورس کشور در شش ماهه اول امسال که بیشتر بازارها با کاهش روبرو بودند و قیمت نفت نیز رو به کاهش بود رشد بسیار خوبی را شاهد بود و در حال حاضر همچنان موقعیت بورس ایران در مقایسه با بازارهای دیگر در دنیا بهتر است و با افت کمتری مواجه شده است .
 
حسینی تصریح کرد با توجه به سیاستهای واگذاری اجرا شده در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی حجم بورس کشور از 46 میلیارد دلار در سال 2008 به 48 میلیارد دلار در دی ماه سال جاری رسید .
 
وی ادامه داد بسته سیاستی تدوین شده که از جمله ان حمایت از بورس و تولید است ، جذب منابع ارزی خارجی در نظر گرفته شده است و صیانت از سرمایه های داخلی و خارجی ایرانیان را به دنبال خواهد داشت زیرا دولت قصد دارد از این بحران اقتصادی به عنوان یک فرصت استفاده کند چرا که اقتصاد ایران در حال حاضر در بردارنده فرصتهای سرمایه گذاری بسیاری است .
 
دکتر حسینی در این همایش که همزمان با نمایشگاه فرصتهای سرمایه گذاری کیش برگزار شد اجرای قانون کلی اصل 44 واگذری دارایی ها را به دنبال دارد که بانکها ، بیمه ها از آن جمله هستند و بهترین فرصت برای سرمایه گذاری در کشور است .
 
وی افزود دولت با اصلاح نظام قیمتها قصد دارد سلطه قیمت گذاری دستوری را حذف کرده و تنها به نظارت در این مقوله بپردازد .
اشتراک گذاری :
ارسال نظر