يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۸:۵۳

فارس:راي گيري در مورد دلار 995 توماني امروز در كميسيون مجلس

کد خبر : ۱۸۴۱۶

خبرگزاري فارس: عضو كميسيون برنامه و بودجه گفت: اين كميسيون با افزايش قيمت دلار تا رقمي حدود هزار تومان موافق است و با بحث روي رقمي حدود 995 تومان، امروز در خصوص آن راي گيري و تصميم گيري مي كند.

عزت اله يوسفيان در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهارداشت: جلسه روز شنبه هفته جاري اين كميسيون به بررسي پيشنهادهاي نمايندگان و راي گيري در خصوص آنها اختصاص يافت.
وي افزود: از جمله مسايل مورد بحث و تصويب در اين كميسيون، تعيين مبلغ 3 هزار ميليارد تومان يا معادل آن به دلار به عنوان حداقل ميزان موجود ارزي و سپرده گذاري در بانكهاي داخلي و خارجي است.
اين عضو كميسيون برنامه و بودجه اضافه كرد: قبلا در قانون به لزوم سپرده گذاري موجودهاي ارزي در بانكهاي خارجي و داخلي اشاره شده بود ولي مقدار آن مشخص نبود كه با تعيين رقم مذكور، دولت مكلف به سپرده گذاري اين مبلغ خواهد بود.
وي همچنين به بحث در خصوص قيمت دلار اشاره كرد و افزود: افزايش قيمت دلار تا رقمي حدود 1000 تومان و نه بيشتر از آن ، در كميسيون برنامه و بودجه مورد بحث قرار گرفت كه گرچه روي رقمي حدود 995 تومان توافقهاي صورت گرفت ولي راي گيري در اين خصوص به روز يكشنبه همين هفته موكول شد.
يوسفيان از ديگر مصوبات كميسيون برنامه و بودجه را افزايش وام دانشجويي از 120 ميليارد تومان به 600 ميليارد تومان خبر داد و گفت: براساس محاسبات ما ، با 120 ميليارد تومان بودجه اختصاصي به وام مذكور عملا 11 درصد از دانشجويان از آن بهره مند مي شدند ولي با مصوبه اخير، عملا 60 درصد دانشجويان از اين وام استفاده خواهند كرد.
وي در خصوص بودجه اختصاصي به مساجد و مصلي ها اظهارداشت: بنابر مصوبه اخير كميسيون برنامه بودجه از اين پس تنها شهرهاي زير 200 هزار نفر جمعيت و روستاهاي فاقد مسجد يا داراي مسجد مستهلك مي توانند از بودجه اختصاصي به مساجد و مصلي ها بهره مند شوند.
اين عضو كميسيون برنامه و بودجه همچنين به پروژه هاي مصوب در سفرهاي استاني اشاره كرد و گفت: محل تامين بودجه اين پروژه هاي از اين پس بودجه ملي خواهد بود و نه بودجه استاني، چراكه وقتي در يكي از شهرهاي مختص به يك استان، پروژه هاي عمراني به اجرا در مي آيد، بودجه اختصاص يافته به استان عملا به يك شهر تعلق مي يابد كه با اين مصوبه اين مشكل نيز بر طرف مي شود.
وي در خصوص هزينه شكايات كيفري گفت : پيش از اين در امور حقوقي به ازاي هر 1000 تومان مبلغ 11 تومان تمبر باطل مي شد ولي در امور كيفري عدد مشخصي وجود نداشت، حال بر اساس مصوبه اخير كميسيون برنامه و بوجه بابت هر شكايت كيفري فرد حداقل 5 هزار تومان پرداخت خواهد كرد.
يوسفيان اضافه كرد: با درآمد حاصله از اين طريق توسط دستگاه قضايي، موجبات تسهيل در رسيدگي به پرونده ها و رفع نيازهاي قضايي فراهم خواهد شد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر