فارس:ماليات بر تسعير نرخ ارز غيرقانوني نيست
خبرگزاري فارس: عضو كميسيون اقتصادي گفت: اخذ ماليات تسعير نرخ ارز از بانك مركزي پيشنهادي است كه از سوي دولت مطرح شده و در صورت تصويب توسط مجلس لازمالاجرا خواهد بود.
شكور اكبرنژاد در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا»، با اشاره به تسعير نرخ ارز در لايحه بودجه 88كل كشور، اظهار داشت: اين موضوع براي اولين بار در لايحه بودجه لحاظ شده است و بدين معنا است كه بانك مركزي زماني كه ارز را به ريال تبديل مي كند گاهي با سود و يا ضرر همراه است و در مجموع آن مبلغي كه به عنوان سود مي ماند به آن ماليات تعلق مي گيرد.
وي افزود: عده اي از نمايندگان بر اين نظر بودند كه اين ماليات گرفته نشود اما در كل به نظر مي رسد وقتي بانك مركزي از تسعير ارز، سودي كسب مي كند دليلي ندارد كه ماليات گرفته نشود.
عضو كميسيون اقتصادي در مورد شائبه غير قانوني بودن تسعير ارز در لايحه بودجه 88 كل كشور، اظهار داشت: اين امر پيشنهاد از سوي دولت است و زماني كه به تصويب مجلس برسد قانون و لازمالاجرا خواهد بود.
نماينده مجلس هشتم به فضاي حاكم در مجلس نسبت تصويب نرخ تسعير ارز، گفت: بحث هاي زيادي در اين باره در مجلس صورت گرفته است و به احتمال قوي در مجلس به تصويب خواهد رسيد.
اكبرنژاد همچنين در مورد افزايش ماليات در بودجه 88 كل كشور گفت: افزايش 25 درصدي ماليات موضوع جديدي نيست و مثل قانون ماليات بر ارزش افزوده مربوط به سال گذشته است.
وي افزود: در گذشته ماليات كم گرفته مي شد و اكنون اين موضوع در لايحه بودجه لحاظ شده است.