دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸ - ۰۹:۱۴
عضو جديد هيات مديره شركت بورس كالا:

سيمان مي آيد، سنگ آهن نه

در اولين جلسه اعضاء هيأت مديره بورس كالا يكي از مباحث در خصوص انتخاب مدير عامل مي باشد و احتمالاً مدير عامل جديد شركت خارج از اعضاء هيأت مديره است .
کد خبر : ۱۹۴۸۸

سازمان بورس و اوراق بهادار روز گذشته صلاحيت 7 نماينده حقيقي هيأت مديره بورس كالاي ايران را كه در تاريخ 16 فروردين ماه معرفي شده بودند تأييد كرد .

در همين راستا سيد وحيد وحيدي يكي از اعضاء هيأت مديره جديد شركت بورس كالا در گفتگو با خبرنگار بورس نيوز اظهار داشت: در اولين جلسه اعضاء هيأت مديره بورس كالا يكي از مباحث در خصوص انتخاب مدير عامل مي باشد و احتمالاً مدير عامل جديد شركت خارج از اعضاء هيأت مديره است .

وي افزود : اعضاء جديد حتماً پيشنهادات و راهكار هاي مناسبي براي ارتقاء بورس كالاي كشور دارند كه در اولين جلسه راجع به آنها بحث خواهد شد .

مدير عامل كارگزاري صبا جهاد با اشاره به انتشار اوراق مشتقه در بورس كالا عنوان كرد : يكي از كاركردهاي بورس كالا انتشار اوراق مشتقه است و بايد ابزار هاي لازم و مسايل موجود را براي انتشار اين اوراق به جهت مديريت ريسك را بررسي نماييم .

وي در پاسخ به سؤال بورس نيوز مبني بر احتمال حضور كالاي جديد در بورس كالاي كشور پس از آغاز به كار رسمي هيأت مديره گفت : به نظر من بايد در حوزه محصولات كشاورزي بازنگري هايي انجام شود چراكه در حال حاضر محصولاتي در اين حوزه وجود دارد كه يا تقاضا ندارند و يا تقاضا براي آن بسيار كم است و من فكر مي كنم كنار گذاشتن برخي از اين محصولات كم رونق در بورس كالا و توسعه اوراق و محصولات پر مصرف بتواند كمك بسزايي به رينگ محصولات كشاورزي نمايد.

وحيدي در پايان با اشاره به جشن خودكفايي در صنعت سيمان و افزايش سطح توليد اين محصول در كشور خاطر نشان كرد: با توجه به خودكفايي كشور در توليد سيمان، احساس مي شود راه براي ورود اين محصول در بورس كالا بسيار هموار شده باشد و اميدواريم در سال جديد سيمان نيز وارد بورس كالا شود.

از سويي ديگر بحث هايي هم بر سر ورود سنگ آهن به بورس كالا وجود دارد كه با توجه به برخي مشكلات موجود نياز بيشتري براي بررسي اين مسئله احساس مي شود و تا رفع تمامي موانع موجود امكان حضور سنگ آهن در بورس كالا ميسر نخواهد شد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر