تغییرات ابزار مورد نیاز مدیران است
چندی است که در بازار سرمایه از تغییرات بوجود آمده در سطح سازمان بورس اوراق بهادار و همچنین شرکت بورس در بین فعالان بازار سرمایه و رسانه ها سخن به میان می آید و این تغییرات تا حدی مورد خطاب قرار گرفته است و برخی از رسانه ها این تغییرات را در جهت بهبود وضعیت بازار سرمایه نمی دانند .
به گزارش بورس نیوز ، اما نکته ای که در این بین از نظر منتقدین دور مانده است توجه به جدی ترین ابزار یک مدیر برای پیشبرد اهداف در راستای استراتژی های تعیین شده است .
باید قبول کرد که پس از خدمات مدیریت قبلی شرکت بورس سرانجام در مجمع اخیر ، هیات مدیره شرکت بورس دچار تغییراتی شد و هیات مدیره جدید به عنوان بالاترین رکن جهت پاسخگویی به افکار عمومی از خدمات دکتر رحمانی تجلیل کرد و دکتر قالیباف را به جای ایشان معرفی نمود .
هر چند که نمی توان منکر خدمات دکتر رحمانی شد اما نمی توان حق مسلم هیات مدبره که طبق قانون تجارت نیز تفویض شده را به بهانه ثبات مدیریتی سلب نمود و تغییر مدیر عامل شرکت بورس را بر نتابید .
اگر در این موضوع هم عقیده باشیم پس از انتصاب دکتر قالیباف و با برنامه هایی که هیات مدیره به ایشان به عنوان بالاترین مقام اجرایی شرکت بورس ارائه نموده است وی نیاز به ابزار لازم برای انجام این برنامه ها دارد و از آن جهت که کار در شرکت بورس به صورت مغز افزاری و نرم افزاری پیشرفت خواهد نمود و مدیران هستند که به عنوان مغز افزار های سازمان می توانند ساختار را دچار تحول کنند پس باید به ایشان حق داد که دست به تغییرات در حوزه مدیران بزنند و افرادی با قابلیتهای مورد نظر را به کار گمارند .
از سوی دیگر باید توجه داشت که آیا مدیران جایگزین از جنس بازار سرمایه هستند یا خیر ؟ که اگر از جنس بازار سرمایه باشند دیگر اشکالی وارد نیست چون عموما مدیرانی که از یک جنس هستند با مقدمات کار آشنا هستند و تفاوت آنها در روشها و تصمیم گیری های به موقع است که آن هم پس از بازبینی حداقل یک دوره یکساله نمایان می شود و قابل نقد است .
به یا داشته باشیم که زمان دکتر عبده تبریزی پس از آنکه وی اقدام به واگذاری مجوز کارگزاری ها به مدیران باتجربه بورس کرد و همکاری را با این گروه قطع نمود همین مدیرانی که تا دیروز در شرکت بورس مشغول به کار بودند و جز مدیران جوان کشور به حساب می آمدند دعوت به کار شدند و مسئولیتهای سنگینی گرفتند و به زعم خیلی از کارشناسان عملکرد بدی هم نداشتند و در برخی موارد هم خوب عمل کرده اند پس چگونه است که در حال حاضر برای جایگزینی این نوع از مدیران که بیش از سه سال از عمر مدیریتی آنها نمی گذرد نگران شده ایم .
در پایان ذکر این نکته لازم است که مدیران مستعفی یا برکنار شده شرکت بورس به سرعت جذب سایر نهادهای بازار سرمایه شده اند و از تجربیات آنها در سایر بخشها استفاده شده است و مدیران جدید شرکت بورس هم از سایر نهادهای وابسته به بورس جذب شده اند که دارای پیشینه خوبی هستند پس جابجایی این تیپ از مدیران خیلی نگران کننده نیست و بدین ترتیب شایسته سالاری هم زیر سوال نرفته است.