حضور 2700 اثر در جشنواره کاریکاتور خودرو
به گزارش خبرنگار بورس نیوز مراسم اختتامیه نخستین جشنواره بین المللی کاریکاتور خودرو شب گذشته با حضور مهرداد بذرپاش، جواد نجم الدین، اعضاء هیات داوران و برگزیدگان برتر این جشنواره در محل هتل المپیک تهران برگزار شد.
در راستای علمی و حرفه ای شدن این فعالیت، دبیرخانه جشنواره با دعوت از 3 کاریکاتوریست برجسته در سطح دنیا و همکاری افراد نامی کاریکاتور در ایران همچون حمید بهرامی، بهرام عظیمی و شاهرخ حیدری فضائی مناسب را برای داوری کاملا حرفه ای فراهم آورد.
حضور آقایان اردوگان کاریل از ترکیه مسئول سایت دون کیشوت، لنگ مو از چین مسئول سایت گوگلم و مارسیو لیته از برزیل مسئول سایت برزیل کارتون در کنار اساتید ایرانی و حضور مجتبی خشایار فرد به عنوان نماینده گروه خودروسازی سایپا فضایی کاملا رسمی و حرفه ای را بوجود آورد که در نهایت باعث برگزیده شدن 15 نفر از شرکت کنندگان در جشنواره در بخشهای خودرو و خودرو آینده شد.
اهداء تندیس، لوح یادبود و مبالغ 100، 1500 و 2000 یورویی به برگزیدگان جوایز نفرات برتر جشنواره بود که توسط گروه داوران و آقایان بذرپاش و نجم الدین به آنان اهداء گردید.