شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۰۹:۱۷
میتال عنوان کرد:

کاهش 20 درصدی تقاضای فولاد در سال جاری

بزرگترین تولید کننده فولاد جهان اعلام کرد که تقاضای این محصول در سال جاری 15 تا 20 درصد کاهش خواهد یافت که این میزان بیشترین افت تقاضای فولاد پس از جنگ جهانی دوم به حساب می آید.
کد خبر : ۲۰۱۳۵

گروه بین الملل بورس نیوز ؛ بزرگترین تولید کننده فولاد جهان اعلام کرد که تقاضای این محصول در سال جاری 15 تا 20 درصد کاهش خواهد یافت که این میزان بیشترین افت تقاضای فولاد پس از جنگ جهانی دوم به حساب می آید.

لاکشمی میتال، مدیر عامل شرکت مشهور Arcelormittal در سخنرانی خود با اعلام این خبر افزود که در سال حاضر نشانه هایی از بهبود تقاضا از جانب چین مشاهده شده اما کاهش تقاضا در نقاط دیگر جهان کماکان نا امید کننده است.

بر اساس اعلام میتال ، شرکت ArcelorMittal هم اکنون تولید خود را در حدود 50 درصد کاهش داده اما با این وجود نباید انتظار داشت که کاهش تولید منجر به تعادل بازار گردد و تا زمانی که فرآیند کاهش موجودی انبار فولاد در جهان به اتمام نرسد نباید به احیای تقاضا امیدوار بود.

شایان ذکر است که هم اکنون فرآیند کاهش موجودی انبار فولاد در ایالات متحده با سرعت بسیار کندی در جریان است.

میتال همچنین اظهار داشت که در شرایط کنونی فولاد سازان جهان می بایست به بازار اطمینان دهند که تنها در صورت بهبود شرایط ، ظرفیت تولید خود را افزایش می دهند و به هیچ وجه در زمانی که خریداری برای فولاد وجود ندارد، از ظرفیت های کامل خود استفاده نخواهند کرد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر