انتقاد از افزایش قیمت نفت !
گروه بين الملل بورس نيوز ؛ عينك سياه و سفيد بين الملل دريچه ارتباطي شما با معتبرترين خبر گزاري هاي جهان است تا بدين طريق مهم ترين اخبار اقتصادي جهان را در قالب يك خبر از پيش چشمانتان بگذرانيد .
1- اسوشیتد پرس: بر اساس گزارش دولت تایلند، تولید ناخالص داخلی این کشور طی فصل ابتدایی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 7.1 درصد کاهش یافته است .
2- اسوشیتد پرس: به دنبال کاهش قیمت نفت در ماه های گذشته و به تبع آن افت هزینه های حمل و نقل در سنگاپور ، شاخص قیمت مصرف کننده در این کشور طی ماه آوریل 0.7 درصد پایین آمد .
3- اسوشیتد پرس: شرکت Bharti ، بزرگترین اپراتور تلفن در هند، مذاکرات خود را در راه ادغام با شرکت مخابراتی MTN آفریقای جنوبی از سر گرفت. دو شرکت مذکور قصد دارند تا با انجام فرآیند ادغام تبدیل به غول مخابراتی بازارهای نوظهور گردند.
4- رویترز: وزیران انرژی هشت کشور صنعتی طی نشست خود در رم از وضعیت صعودی قیمت نفت خام در هفته های اخیر انتقاد کرده و آن را برای وضعیت کنونی اقتصاد جهان خطرناک توصیف کرد.
5- بنا بر گزارش گروه بين الملل بورس نيوز ؛ در معاملات روز دوشنبه بازارهاي كالايي هر بشكه نفت خام سبك با 22 سنت کاهش قيمت به 61.55 دلار رسيده است . هر اونس طلا براي تحويل در ماه جولای با 4.1 سنت کاهش قیمت در 954.8 دلار معامله مي گردد .
در بازار نقدي فلزات رنگين ، مس با رشدی 0.33 درصدي به قيمت 4591 دلار در هر تن دست يافته و آلومينيوم نيز با رسيدن به قيمت 1425 دلار تغییر خاصی نکرده است. همچنين قيمت هر تن سرب با افتی 0.35 به 1433 دلار رسيده است. در اين ميان قيمت روي بدون تغییر خاصی به قيمت 1494 دلار در هر تن معامله مي گردد .
6- مارکت واچ: شاخص «تمام فعالیت های صنعتی» ژاپن (AIA) که عملکرد کلی صنایع این کشور را منعکس می کند. در ماه مارس با 2.4 درصد کاهش مواجه شد.
7- فرانس پرس: مقامات شرکت عظیم نفتی Petro China چین اعلام کردند که با خرید 45 درصد (1.02 میلیارد دلار) سهام پالایشگاه Singapore Petrolium موافقت نموده اند.
8- بلومبرگ: رئیس بانک جهانی اعلام کرد که در صورت عدم اجرای قدم های جدید حمایت از اقشار آسیب پذیر ، بحران اقتصاد جهانی می تواند آثار اجتماعی بی سابقه ای را در جهان رقم بزند.
روبرت زوئلیک همچنین اظهار داشت که اقدامات حمایتی کشورهای در حال توسعه از برخی از بخش های اقتصادی و ایجاد حجم وسیعی از بدهی توسط دولت این کشورها می تواند اثرات بحران را تشدید نماید.