دوشنبه ۰۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۵

سنا :آغاز پذیره‌نویسی سهام شرکت‌های پتروشیمی در شرف تاسیس، جهرم ، فسا و داراب

کد خبر : ۲۰۴۴۵

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه ایران، مهندس رضا مزیدی، مشاور مدیریت خط اتیلن مرکز در این خصوص اظهار داشت:" مجوز پذیره‌نویسی این شرکت ها توسط سازمان بورس اوراق بهادار واداره ثبت شرکت­ها صادر شده و پذیره‌نویسی سهام آنها از تاریخ11 خرداد ماه به مدت 30 روز در کلیه شعب بانک کشاورزی انجام خواهد شد."

وی گفت:" در مجموعه طرح‌های خط اتیلن مرکز که شامل 5 واحد است، پتروشیمی فیروزآباد تامین خوراک اتیلن سایر واحدها را به عهده خواهد داشت. همچنین خوراک پتروشیمی فیروزآباد نیز از محل پالایشگاه گاز پارسیان که از منابع گاز استان تغذیه می‌شود تامین خواهد شد. در حال حاضر از چهار شرکت مصرف کننده اتیلن مجموعه پتروشیمی‌های خط اتیلن مرکز پذیره‌نویسی سه شرکت جهرم، فسا و داراب انجام خواهد شد."

وی در ادامه از توافقات صورت گرفته با بانک کشاورزی به عنوان بانک عامل پذیره‌نویسی خبر داد و گفت: "براساس این توافقات با بانک کشاورزی مقرر شده امتیازاتی در قالب تسهیلات بانکی به کارمندان دولت و با اولویت کارمندان بومی تا سقف 15 میلیون ریال با نرخ سود 12 درصد به متقاضیان خرید سهام پتروشیمی‌های فوق‌الذکر پرداخت شود."

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
فرساد
با سلام . واقعا برای مدیران این سایت خبری متاسفم که هنوز نمیدونن که تاریخ خبر باید در متن خبر باشه تا دقیقا مشخص باشه تاریخ انتشار خبر کی و اغتبارش تا کی هست .