شنبه ۰۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۰
مدیر عامل BHP اعلام کرد :

رشد تقاضای مواد خام صنعتی در هاله ای از ابهام

با این وجود، ماریوس کلاپرس ، مدیر عامل BHP ، ضمن اعلام اینکه هم اکنون قیمت کالاهای خام صنعتی کماکان 50 درصد از دوران اوج فاصله دارد ، ادامه روند کنونی رشد تقاضای این کالاها را چندان محتمل ندانست.
کد خبر : ۲۰۵۱۱

گروه بین الملل بورس نیوز ؛ شرکت عظیم معدنی BHP اعلام کرد که ادامه روند افزایش تقاضا چین برای کالاهای اساسی در هاله ای از ابهام می باشد.

بروز نشانه هایی از رشد تقاضای محصولات خام صنعتی از جانب چین در ماه های اخیر باعث شده که رونق نسبی به بازار این محصولات باز گردد و قیمت ها را از رکوردهای پایین به میزان قابل توجهی دور کند.

با این وجود، ماریوس کلاپرس ، مدیر عامل BHP ، ضمن اعلام اینکه هم اکنون قیمت کالاهای خام صنعتی کماکان 50 درصد از دوران اوج فاصله دارد ، ادامه روند کنونی رشد تقاضای این کالاها را چندان محتمل ندانست.

در حالی که میزان واردات مواد خام صنعتی و بخصوص سنگ آهن از جانب چین در ماه آوریل به شدت رشد کرده است ، مدیر عامل BHP اعتقاد دارد که به هیچ وجه نمی توان در حال حاضر اعلام کرد که روند رشد مداوم تقاضا آغاز شده و حداقل باید شش ماه دیگر منتظر ماند و وضعیت بازارها را رصد کرد.

در حال حاضر شرکت BHP به شدت درگیر مذاکرات فروش سنگ آهن به مشتریان آسیایی بوده پس از توافق Rio Tinto ، یکی از رقبای اصلی BHP ، با شرکت فولاد سازی Nippon ژاپن برای کاهش 33 درصدی قیمت سنگ آهن ، به شدت از جانب طرف ای آسیایی تحت فشار قرار گرفته است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر