رشد 32 درصدی بورس کشور های در حال توسعه
1- اسوشیتد پرس: رییس مجمع عمومی سازمان ملل متحده ، اجلاس اقتصادی این نهاد را که قرار بود در ماه ژوئن برگزار شود به تعویق انداخت. قرار است در این مجمع سهم بیشتری به کشورهای در حال توسعه در مقابله با بحران اقتصادی جهانی داده شود. گفته می شود که هدف رییس مجمع از به تعویق انداختن مراسم ، قانع کردن تعداد بیشتری از سران کشورهای جهان برای حضور در این اجلاس می باشد .
2- اسوشیتد پرس: با تعطیل کردن چهار بانک کوچک دیگر در ایالات متحده توسط مقامات فدرال در روز جمعه ، شمار بانک های ورشکسته این کشور در سال جاری به 40 مورد رسید .
3- رویترز: بر اساس تحقیق مشترک موسسه رویترز و دانشگاه میشیگان ، انتظار می رود که قیمت تعدیل شده مسکن با نرخ تورم در ایالات متحده طی پنج سال آینده کاهش یابد و بدین ترتیب نباید انتظار داشت که مخارج مصرفی در این کشور طی یک دهه آینده از جانب مسکن افزایش یابد.
4- فرانس پرس : شرکت مخابراتی Nortel کانادا اعلام کرد که بخش اعظمی از شبکه پیشرفته ارتباطی بی سیم خود را به شرکت شبکه های ارتباطی نوکیا زیمنس به قیمت 65 میلیون دلار به فروش خواهد رساند.
5- فرانس پرس: هلدینگ NYSE Eurenext که به عنوان شرکت مادر بورس های نیویورک و یورونکست شناخته می شود. اعلام کرد که با خرید 20 درصد از سهام شرکت بورس قطر ، با هلدینگ قطر به توافق رسیده است.
6- اشپیگل : وزیر اقتصاد آلمان اعلام کرد که این نهاد تا سال 2013 مجبور به استقراض از طرق مختلف به میزان 310 میلیارد یورو به منظور ایجاد توازن در بودجه خود می باشد.
7- بلومبرگ : موسسه مالی مورگان استنلی پیش بینی کرد که به علت بهبود زودتر از انتظار اوضاع اقتصادی بخصوص در اقتصادهای نوظهور ، احتمال می رود که بورس های کشور های در حال توسعه در طی 12 ماه آینده به میزان 32 درصد رشد کنند.