سرمایه گذاری پتروشیمی خریدار ندارد
بر طبق اخبار منتشر شده از سوی سازمان خصوصی سازی و در راستای واگذاری شرکت های دولتی از طریق عرضه بلوکی به بورس اوراق بهادار ، هشتمین روز از تیر ماه امسال به عنوان روزی معرفی شد که برای بار دوم بلوک 31.47 درصدی شرکت سرمایه گذاری پتروشمی روی میز فروش قرار گیرد که این امر با عدم حضور خریدار مواجه و این سهام برای دومین بار فروش نرفت.
رییس تالار بورس طی گفتگویی با بورس نیوز ، خبر از به فروش نرفتن این بلوک داد و افزود : متاسفانه بلوک 31.47 درصدی شرکت سرمایه گذاری پتروشیمی تا پایان وقت امروز به فروش نرفت.
وی با اشاره به دلیل این اتفاق گفت: به علت اینکه خریداری برای سرمایه گذاری پتروشیمی وجود نداشت بلوک این سهام به سازمان خصوصی سازی برگردانده شد.
علی صحرایی در خصوص زمان عرضه مجدد این سهام اظهار داشت : تاریخ عرضه مجدد و قیمت گذاری جدید بر عهده سازمان خصوصی سازی است و این سازمان در این مورد خبر رسانی خواهد کرد .
بنا بر گزارش بورس نیوز در ساعات آغازین معامله در بازار سهام شرکت بازرگانی پتروشیمی برای خرید سهام شرکت سرمایه گذاری پتروشیمی درخواست داده بود و یک خریدار دیگر که نمی خواست نامش فاش شود نیز به این امر اقدام کرده بود.
لازم به ذکر است این سهام در تاریخ 8 آبان ماه سال 87 نیز به بورس عرضه شد ولی به دلیل نبود خریدار به امروز موکول شد.
سهام شرکت سرمایه گذاری پتروشیمی در حالی عرضه گردید که سازمان خصوصی سازی برای فروختن آن شرایط مطلوبی در اختیار خریداران قرار داده بود.
به این ترتیب که 20 درصد مبلغ خرید را به صورت نقد و 80 درصد مابقی را طی 20 روز کاری دریافت می نمود . این در حالی است که در زمان عرضه اولیه شرایط پرداخت سود به صورت 40 درصد نقد و 60 درصد اقساط تعیین شده بود.
به نظر می رسد سازمان خصوصی سازی برای فروش سهام شرکت سرمایه گذاری پتروشیمی مجبور به فراهم آوردن شرایط مطلوب تری گردد.