ایران طرح ذخیره سازی 100 میلیون بشکه نفت را بررسی می کند
از آنجا که استفاده از ظرفیت های نفت و گاز برای تقویت امنیت ملی، ایجاد و توسعه تاسیسات ذخیره سازی نفت خام و فرآورده های نفتی یکی از سیاستهای حوزه بین الملل وزارت نفت است، طرح محوری ذخیره سازی 100میلیون بشکه نفت خام در دست بررسی و اقدام است.
کد خبر : ۲۱۶۹۵
به گزارش خبرنگار افتخاری بورس نیوز ، از آنجا که استفاده از ظرفیت های نفت و گاز برای تقویت امنیت ملی، ایجاد و توسعه تاسیسات ذخیره سازی نفت خام و فرآورده های نفتی یکی از سیاستهای حوزه بین الملل وزارت نفت است، طرح محوری ذخیره سازی 100میلیون بشکه نفت خام در دست بررسی و اقدام است.
از دیگر اهداف ایجاد تاسیسات ذخیره سازی نفت رشد تولید نفت خام کشور براساس چشم انداز صنعت نفت در افق 1404 برای حفظ رتبه دوم در اوپک و ناکافی بودن ظرفیت ذخایر کنونی کشور و ترانزیت نفت خام آسیای میانه است.
ارسال نظر