ایسنا: مديرعامل تامين سرمايه امين: سازمان خصوصي سازي سهم را با قيمت منصفانه عرضه كند
صنعت حفاري به دليل محدود بودن ديگهاي حفاري با تقاضاي بسيار بالايي مواجه بوده و صنعت درآمدزايي است لذا اگر سازمان خصوصي سازي سهام اين شركت را با قيمت مناسب عرضه كند قطعا با اقبال مواجه ميشود.
محمد آرام بنيار ـ مديرعامل شركت تامين سرمايه امين ـ در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، واگذاري شركت حفاري شمال را مورد توجه قرار داد و اين صنعت را صنعت جذابي دانست و گفت: قيمت ديگهاي حفاري رابطهي مستقيمي با قيمت نفت دارد و هر چه قيمت نفت افزايش يابد قيمت ديگهاي حفاري نيز افزايش مييابد.
وي ادامه داد: صنعت حفاري صنعتي است كه درآمدزايي بالايي دارد زيرا تقاضا براي خدمات ديگهاي حفاري در كشور بسيار بالا بوده و تعداد اين ديگها محدود است.
وي تحليل قيمت سهام شركت را مربوط به قراردادهاي شركت حفاري شمال با شركتهاي نفتي دانست و افزود: قراردادهاي بلندمدت اين شركت با شركتهايي مانند نفت فلات قاره در قيمت گذاري و تحليل آن بسيار موثر است. به طوري كه كاهش قيمت نفت در اين صنعت اثر منفي ندارد.
به گفته مديرعامل شركت تامين سرمايه امين در صورتي كه سازمان خصوصي سازي سهام شركت حفاري شمال را با قيمت مناسب و منصفانهاي عرضه كند، قطعا سهام اين شركت با استقبال مواجه ميشود.
آرام بنيار زمان عرضه سهام حفاري شمال را با توجه به نقدينگي موجود در بازار به دليل اتمام برگزاري مجامع شركتها و تقسيم سود در پايان تير و يا مرداد مناسب ارزيابي كرد.
به گزارش ايسنا، شركت حفاري شمال در 14 بهمن 87 در فهرست شركتهاي ثبت شده نزد سازمان بورس درج و در روز چهارشنبه 10 تير به عنوان چهارصد و پنجاه و يكمين شركت در بورس اوراق بهادار پذيرفته شد.