چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۳
بورس های آسیا باز هم مثبت هستند

رشد وال استریت به کمکGoldman Sachs

نتایج مالی تقریباً مناسب اعلام شده توسط برخی از شرکت های بزرگ در روز سه شنبه در کنار گزاراشات مبهم اقتصادی قرار گرفت و این امر یک روز پرفراز و نشیب را برای شاخص های اصل وال استریت رقم زد اما سرانجام تمام شاخص ها به لطف نتایج مالی فصل دوم سال اعلام شده از جانب موسسه مالی عظیم Goldman Sachs کمی مثبت شدند .
کد خبر : ۲۱۹۲۵

کارشناسان بیش از این انتظار داشتند که اعلام نتایج مالی مثبت این موسسه بتواند شوک قابل توجهی به بازار وارد کند که این اتفاق رخ نداد.

در معاملات روز گذشته شرکت مشهور تولید محصولات بهداشتی Johnson & Johnson نتایج مالی فصل سوم سال خود را اعلام کرد که این نتایج بهتر از انتظار بازار بود.

به گزارش گروه بین الملل بورس نیوز موسسه مالی عظیم Goldman Sachs نیز گزارش عملکرد مالی فصل دوم سال خود خبر از رسیدن درآمد خالص این موسسه به 3.44 میلیارد دلار (4.93 دلار در هر سهم) داد.

کارشناسان بیش از این انتظار داشتند که درآمد هر سهم Goldman Sachs تنها 3.65 دلار باشد .

اما مهمترین گزارشات اقتصادی را در روز سه شنبه دپارتمان تجارت ایالات متحده منتشر ساخت.

بر اساس اعلام این نهاد ، قیمت های خرده فروشی در این کشور در ماه ژوئن 0.06 درصد رشد داشته است اما عمده علت این رشد بالا رفتن قیمت بنزین بوده که با حذف تاثیر این قلم، شاخص مذکور 0.2 درصد افت کرده است.

همچنین بر طبق این گزارش قیمت عمده فروشی نیز در آمریکا طی ماه گذشته میلادی 1.8 درصد افزایش یافته که دو برابر میزان پیش بینی کارشناسان بوده است.

طی معاملات روز سه شنبه در وال استریت شاخص صنعتی داوجونز 0.3 درصد رشد کرد و به 8359.49 رسید. شاخص S&P500 نیز 0.5 درص افزایش یافت و در 905.84 واحد بسته شد. همچنین شاخص ترکیبی نزدک نیز با رسیدن به 1799.73 واحد رشدی 0.4 درصدی را به ثبت رساند.

عملکرد مثبت وال استریت در کنار اقبال سرمایه گذاران به سهام بخش تکنولوژی به تبع پیش بینی بهتر از انتظار میزان فروش در فصل دوم سال از جانب شرکت ایتل و همچنین رشد قیمت فلزات در روز جاری دست به دست هم دادند و موجب رونق بورس های آسیایی در روز چهارشنبه گردیدند. تا این لحظه از معاملات روز جاری شاخص MSCI آسیا، اقیانوسیه 0.7 درصد رشد کرده است.

شاخص نیکی 225 بورس توکیو تا این ساعت 0.23 درصد افزایش یافته و شاخص ترکیبی بازار شانگهای 0.94 درصد مثبت شده است.

در بازار هنگ کنگ شاخص هانگ سنگ 1.59 درصد بالا رفته و شاخص Straits Times بورس سنگاپور نیز 1.62 درصد رشد کرده است. همچنین میزان افزایش شاخص ترکیبی بازار سئول و شاخص وزنی بازار تایوان به ترتیب 2.52 و 1.5 درصد بوده است.

دیروز در اروپا نیز تمام بازارها به جز بازار مادرید مثبت بودند و دامنه رشد شاخص ها از کمتر از یک درصد تا دو درصد در نوسان بوده است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر