چهارشنبه ۰۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۴

فارس: حجت‌الاسلام سالك :هيچ وجدان بيداري عدم مجازات اغتشاشگران را اجازه نمي‌دهد

کد خبر : ۲۲۴۱۷
عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز با تاكيد بر اينكه در خواست برخي از آقايان براي آزادي زندانيان بايد بررسي شود كه به چه منظور است، افزود: هيچ وجدان بيداري اجازه نمي‌دهد كساني كه موجب سلب آسايش بوده و اغتشاشات را مديريت كرده، مجازات نشوند.

حجت‌الاسلام احمد سالك عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز در گفتگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس در ارتباط با نامه‌نگاري برخي از سران جريان دوم خرداد به مراجع تقليد براي آزادي بازداشت‌شدگان، گفت: در ارتباط با نامه‌نگاري با مراجع تقليد و احقاق حقي كه در نامه‌ها مطرح شده است، چند مطلب قابل ذكر است. 

وي اضافه كرد: تمكين به قانون كه فصل‌الخطاب تداوم انقلاب اسلامي است بايد مورد توجه قرا گيرد و بدون قانون‌گريزي مسئولين بايد به آن عمل كنند و اگر چيزي فوق مسائل قانوني مد نظرشان است و بخواهند با سياست فشار آن را اعمال كنند چيز مطلوبي نيست. 

عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز با بيان اينكه در گذشته عده‌اي با جنگ رواني و پخش برخي مسائل غير مستند و فشار بر مجريان قانون تلاش مي‌كردند به نتيجه برسند، افزود: آزادي كساني كه در اغتشاشات نقش داشتند با اعمال فشار مقابله با قانون و به نوعي قانون‌گريزي است. 

سالك با اشاره به اينكه دستگير شدگان آشوب‌هاي اخير شامل چند دسته مي‌شوند، خاطرنشان كرد: عده‌اي واقعاً بيگناه و تماشاچي بودند و دستگاه‌هاي ذيربط اگر بيگناهي آن‌ها برايشان ثابت شده بايد بلافاصله آن‌ها را آزاد كنند و دسته ديگر شامل اراذل و اوباش هستند كه سوابق آن‌ها موجود است كه بايد طبق ضوابط قانوني با آنان برخورد صورت گيرد و در نهايت دسته آخر كساني هستند كه اتاق فكر اغتشاشگران را مديريت مي‌كردند و عناصر اصلي مديريت آشوب‌ها هستند. 

وي با تاكيد بر اينكه از نگاه مردم بايد با عوامل اغتشاش با قوت طبق قانون برخورد شود، گفت: هر كسي بخواهد نظم را برهم زند با اقتدار نظام جمهوري اسلامي مواجه مي شود و در خواست برخي از آقايان براي آزادي زندانيان بايد بررسي شود كه به چه منظور است و هيچ وجدان بيداري اجازه نمي‌دهد كساني كه موجب سلب آسايش بوده و اغتشاشات را مديريت كرده، مجازات نشوند. 
اشتراک گذاری :
ارسال نظر