چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۰

مهر: سروری مطرح کرد:دلیل استعفای جلالی

کد خبر : ۲۲۶۴۲
رئیس کمیته پیگیری وضعیت بازداشت شدگان حوادث اخیر با تاکید بر اینکه شورای عالی امنیت ملی فعالیت کمیته پیگیری وضعیت بازداشت شدگان حوادث اخیر را محدود نکرده است، از تلاش برای انصراف کاظم جلالی از استعفا خبر داد.

پرویز سروری در گفتگو با خبرنگار مهربا اعلام این مطلب، علت استعفای کاظم جلالی سخنگوی  کمیته را زیاد بودن حجم وظائف وازدحام مطالب واگذار شده به وی عنوان کرد و افزود: این مسئله برای ما خیلی غیر مترقبه بود، ضمن اینکه در اولین فرصت جلالی را از استعفا منصرف خواهم کرد.

وی با اشاره به همکاری شورای عالی امنیت ملی با این کمیته، اظهارداشت: شورای عالی امنیت ملی به هیچ عنوان در کار این کمیته مداخله نمی کند که باعث محدود شدن فعالیت این کمیته شود ، چرا که اساسا  شورا کار خود را انجام می دهد واین کمیته هم به وظیفه خود عمل می نماید.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه به شرکت فرهاد تجری در جلسات این کمیته اشاره و  شایعه استعفای وی را تکذیب کرد .


اشتراک گذاری :
ارسال نظر