يکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۱
به دنبال احتمال کاهش تولید نیشکر در هند اتفاق افتاد

بالاترین قیمت شکر در 28 سال گذشته

به دنبال کاهش 0.1 درصدی نرخ بیکاری ایالات متحده در ماه جولای، افزایش احتمال اتمام رکود جهانی، چشم انداز تقاضا برای کالای کشاورزی بهبود یافت . با این وجود شرایط مساعد آب و هوایی منجر به کاهش قیمت گندم و ذرت گردید.
کد خبر : ۲۲۷۵۷

گروه بین الملل بورس نیوز؛ به دنبال کاهش 0.1 درصدی نرخ بیکاری ایالات متحده در ماه جولای، افزایش احتمال اتمام رکود جهانی، چشم انداز تقاضا برای کالای کشاورزی بهبود یافت . با این وجود شرایط مساعد آب و هوایی منجر به کاهش قیمت گندم و ذرت گردید.

طی معاملات روز جمعه در برد معاملاتی شیکاگو ، هر بوشل سویا برای تحویل در ماه نوامبر 8.5 سنت (0.8 درصد) گران شد و به قیمت 10.38 دلار رسید. قیمت سویا در طول هفته 5.8 درصد افزایش یافته است .

همچنین به دنبال بارندگی های بسیار کم در مناطق مرکزی و غربی هند و پیش بینی دپارتمان هواشناسی مبنی بر احتمال ادامه این روند در روزهای آینده، چشم انداز تولید نیشکر منفی شد و به تبع این امر قیمت شکر به بالاترین میزان در 28 سال گذشته گردید.

طی معاملات پایان هفته در برد معاملاتی ICE هر پوند شکر برای تحویل درماه اکتبر با 1.01 سنت (5.1 درصد) افزایش قیمت به 20.81 سنت رسید که بالاترین قیمت از ابتدای آوریل 1981 تاکنون به حساب می آید. شکر در طول هفته نیز 12 درصد گران شده است.

 در این میان  پیش بینی موسسه Informa Economics مبنی بر افزایش قابل توجه بازدهی تولید ذرت در آمریکا و رسیدن متوسط میزان برداشت این محصول به 157.1 بوشل در هر ایکر طی سال جاری و همچنین انتشار یک گزارش دولتی مبنی بر وضعیت مناسب 71 درصد ازکل محصول گندم کشت شده در این کشور، باعث افت قیمت این محصولات گردید.

طی معاملات روز جمعه در برد معاملاتی شیکاگو هر بوشل ذرت برای تحویل درماه دسامبر 13.75 سنت (4درصد) ارزان شده و با رسیدن به قیمت 3.265 دلار، افت قیمت شش درصدی را در طول هفته به نام خود ثبت کرد.

همچنین هر بوشل گندم در این بازار برای تحت قرارداد مشابه با 11.5 سنت (2.2 درصد) کاهش قیمت به 5175 دلار رسید . گندم در طول هفته 4.4 درصد ارزان شده است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر