دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۲

سنا: مصباحی مقدم: تاسیس صندوق‌های سرمایه‌گذاری زمینه مشارکت بیشتر افراد حقیقی در بازار سرمایه را فراهم کرده است

کد خبر : ۲۲۸۳۹
رئیس کمیسیون ویژه طرح تحول اقتصادی در مجلس با تاکید بر لزوم جذب سرمایه‌های خرد در بازار سرمایه گفت: تاسیس صندوق‌های سرمایه‌گذاری، با افزایش اعتماد عمومی به بورس، در جذب افراد حقیقی به بورس موثر است.



به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه (سنـا)، دکتر غلامرضا مصباحی مقدم ادامه داد در حال حاضر سرمایه‌هایی در دست مردم قرار دارد که صرف مخارج غیرضروری میشود، درحالیکه اگر این افراد نسبت به سرمایه‌گذاری و کسب بازده مناسب در بورس اعتماد کافی داشته باشند، میتوان این سرمایه‌ها را جذب بازار سرمایه کرد و در این راستا، تاسیس صندوق‌های سرمایه‌گذاری بسیار موثر بوده است.

وی افزود هم‌اکنون حضور سهامداران حقیقی در بورس رضایت بخش است و بازار سهام نیز روند رو به رشدی را تجربه می‌کند، اما در عین حال باید فرهنگ‌سازی های کافی در این زمینه انجام شود تا با جلب اعتماد عمومی به بازار سرمایه، زمینه حضور بیش از پیش اشخاص حقیقی در بورس فراهم شود.

مصباحی مقدم عملکرد چهار سال گذشته بازار سرمایه را ازلحاظ کیفی خوب ارزیابی کرد و گفت:" این ارزیابی، با درنظر داشتن جوان بودن بازار سرمایه ایران و همچنین با نگاهی از بیرون به افت و خیزها و رشد بورس به تبع بحران جهانی است، بطوریکه در این مدت شاهد افت شاخص‌ها در بورس‌های جهان و کاهش ارزش بودیم، درحالی که بورس ایران از این بحران تا حد زیادی در امان ماند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در بخش دیگر سخنان خود، با اشاره به اینکه برای رسیدن به بورس فراملی، باید جایگاه بورس تقویت شود، تصریح کرد:"‌ برای دستیابی به چنین هدفی نیازمند گسترش ابعاد بورس هستیم. این در حالی است که واگذاری‌های دولتی تحت عنوان سیاست‌های کلی اصل 44 به گسترش بورس کمک کرده و چنانچه بر اساس برنامه تدوین شده تا سال 93 به نقطه مطلوب برسیم، 80 درصد از شرکت‌های دولتی باید به بخش غیردولتی واگذار شده باشند."

وی ادامه داد:" شاید لازم باشد که دولت دهم در واگذاری شرکت‌های دولتی سرعت بخشد،‌ چراکه سقف زمانی سال 93 باید رعایت شود؛ هرچند که سرعت واگذاری‌ها در حال حاضر افزایش یافته است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر