دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۱
بورس های آسیایی منفی شدند

سقوط با وجود رشد

با وجود اعلام خارج شدن اقتصاد ژاپن از رکود اقتصادی ، بورس این کشور به همراه سایر بورس های آسیایی در شروع معاملات این هفته منفی شدند.
کد خبر : ۲۳۰۳۸

گروه بین الملل بورس نیوز؛ با وجود اعلام خارج شدن اقتصاد ژاپن از رکود اقتصادی ، بورس این کشور به همراه سایر بورس های آسیایی در شروع معاملات این هفته منفی شدند.

دولت ژاپن امروز اعلام کرد که اقتصاد این کشور در فصل دوم سال جاری پس از چهار فصل رکود توانسته با نرخ رشد سالانه 3.7 درصد مواجه شود.

با این وجود پیش از این اقتصاد دانان از احتمال رشد 3.9 درصدی اقتصاد ژاپن صحبت به میان آورده بودند و همچنین پس از اعلام رشد سه درصدی اقتصاد آلمان و فرانسه، سرمایه گذاران انتظار نرخ رشدی بیش از میزان اعلام شده از جانب دولت ژاپن را داشتند . در معاملات امروز شاخص MSCI آسیا و اقیانوسیه بیش از 2.5 درصد سقوط کرده است.

تا این لحظه از معاملات روز دوشنبه در بورس ژاپن شاخص نیکی 225 به میزان 2.6 درصد افت کرده و شاخص ترکیبی بازار چین 2.7 درصد پایین آمده است.

در هنگ کنگ شاخص هانگ سنگ کاهشی 2.6 درصدی را پشت سر گذاشته و شاخص Straits Times بورس سنگاپور نیز به میزان 1.1 درصد سقوط کرده است. میزان افت شاخص ترکیبی بازار سئول و شاخص وزنی بورس تایوان نیز به ترتیب 1.8 و 1.4 درصد گزارش می شود.

امروز در بورس استرالیا نیز شاخص All Ordinaries  با 0.95 درصد کاهش به کار خود پایان داد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر