دوشنبه ۰۲ شهريور ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۹
در یک سال و نیم گذشته

قراردادهای بیلت لندن به رکورد میلیارد رسید

لوتا اولنستاتر ، مدیر تجاری بخش فولاد بازار فلزات لندن رسیدن به این سطح از معاملات را نشانه جا افتادن قراردادهای بیلت در بازار جهانی فولاد دانست .
کد خبر : ۲۳۲۵۳

گروه بین الملل بورس نیوز ؛ بازار فلزات لندن اعلام کرد که از زمان شروع معاملات بیلت فولادی در این بازار از فوریه 2008 تاکنون یک میلیارد بیلت به وزن 2.2 میلیون تن در لندن مورد معامله قرار گرفته است .

لوتا اولنستاتر ، مدیر تجاری بخش فولاد بازار فلزات لندن رسیدن به این سطح از معاملات را نشانه جا افتادن قراردادهای بیلت در بازار جهانی فولاد دانست .

شایان ذکر است که در ماههای اخیر حجم قراردادهای بیلت فولادی در لندن رشد قابل ملاحظه ای یافته و برای مثال در نیمه اول ماه آگوست بر اساس اعلام مسئولین بازاز لندن 2413 قرارداد بیلت فولادی در این بازار انجام شده بود که این میزان در جولای به 3500 قرارداد رسیده است .

کارشناسان موسسه مالی Deutch Bank آلمان نیز در پی انتشار این گزارش اعلام کردند که قراردادهای بیلت فولادی مدیترانه بازار لندن در توسعه مدیریت ریسک بسیار منسجم بوده و همین امر نیز پتانسیل رشد این قراردادها را بالا برده است .

شایان ذکر است که از دو نوع قرارداد مدیترانه ای و شرق دور بیلت فولادی بازار فلزات لندن ، قراراد نوع اول از قابلیت نقد شوندگی بالاتری برخوردار است .

اشتراک گذاری :
ارسال نظر