سه‌شنبه ۰۳ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۶
عينك سياه و سفيد بين الملل

ابقای رییس بانک مرکزی آمریکا

عينك سياه و سفيد بين الملل دريچه ارتباطي شما با معتبرترين خبر گزاري هاي جهان است تا بدين طريق مهم ترين اخبار اقتصادي جهان را در قالب يك خبر از پيش چشمانتان بگذرانيد .
کد خبر : ۲۳۳۳۳

گروه بين الملل بورس نيوز ؛ عينك سياه و سفيد بين الملل دريچه ارتباطي شما با معتبرترين خبر گزاري هاي جهان است تا بدين طريق مهم ترين اخبار اقتصادي جهان را در قالب يك خبر از پيش چشمانتان بگذرانيد .

1- آسوشیتد پرس: منابع آگاه خبری اعلام کردند که رییس جمهور ایالات متحده قصد دارد در روزجاری بین بن برناک ، رییس بانک مرکزی این کشور را بار دیگر برای تصدی این پست معرفی کند .

2- رویترز : منابع نزدیک به شرکت خودروسازی جنرال موتورز اعلام کردند که این شرکت در حال تلاش برای تأمین منابع مورد نیاز به منظور نگهداشتن مالکیت شرکت اپل به جای فروش آن می باشد .

3- سی ان ان : به دنبال اعلام سپری شدن بدترین روزهای رکود اقتصادی و بحران بخش مالی رییس بانک مرکزی ایلات متحده در پایان هفته ، در شروع معاملاتهفتگی وال استریت دو موسسه مشهور اعطا کننده وام های رهنی Fannie Mae و Freddie Mac که برای فعالیت های خود کمک های دولتی وسیعی را دریافت کرده اند ، مورد توجه سرمایه گذاران قرار گرفتند در معاملات روز دوشنبه ارزش سهام این موسسه به ترتیب 30 و 50 درصد رشد کرده اند .

4- مارکت واچ : شرکت دولتی آلومینیوم چین اعلام کرد که این شرکت در نیمه ابتدایی سال با 515 میلیون دلار زیان خالص روبرو شده است .

5- بنا بر گزارش گروه بين الملل بورس نيوز ؛ تا این لحظه از معاملات روز سه شنبه بازارهاي كالايي هر بشكه نفت خام سبك با 50 سنت کاهش قيمت به 73.87 دلار رسيده است . هر اونس طلا براي تحويل در ماه دسامبر با4.6 دلار افزایش قیمت در 948.3 دلار معامله مي گردد .

در بازار نقدي فلزات رنگين ، مس با افتی 0.55 درصدي به قيمت 6335 دلار در هر تن دست يافته و آلومينيوم نيز با رسيدن به قيمت 1853 دلار 0.54 درصد کاهش یافته است. همچنين قيمت هر تن سرب با رشدی 0.5 درصدی به 1994 دلار رسيده است. در اين ميان قيمت روي با 0.28 درصد کاهش به 18.8دلار در هر تن معامله مي گردد.

6- بلومبرگ : وزیر اقتصاد مصر اعلام کرد که رشد اقتصادی این کشور در سال مالی منتهی به پایان ژوئن 4.7 درصد بوده است . این میزان بسیار بهتر از پیش بینی کارشناسان و صندوق بین المللی پول می باشد .

7- فرانس پرس : نیکولا سارکوزی ، رییس جمهور فرانسه نشستی را با روئسای بانک های این کشور تشکیل داد و به این مقامات اعلام کرد که عزم وی برای محدود کردن پاداش مقامات ارشد بانکی بسیار جدی است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر