ایلنا: لاریجانی:بیانات اخیر رهبری امید بخش بود
کد خبر : ۲۳۴۹۰
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بیانات اخیر رهبری که حاکی از درایت و تیزبینی ایشان داشت بسیار امید بخش بود.
به گزارش خبرنگار ایلنا علی لاریجانی در سخنان امروز خود در صحن مجلس گفت: رهبر انقلاب اسلامی تبیین کردند که مصلحتگرایی در مقابل حیثتگرایی نیست و عقلانیت اسلامی هر دو در یک راستا در نظر میگیرد و نگاه نافذ رهبر انقلاب در مسایل اصلی و فرعی مناقشات اخیر و تاکید بر برخی جرایم رخ داده که فرمودند ”جنایت“ است فضای تازه را در کشور گشوده است.
وی تصريح كرد: در شرایط کنونی نیز امیدواریم امروز در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان برادرانه توام با عقلانیت و اخلاق اسلامی بررسی صلاحیت وزرا با دقت پیگیری کنند.
لاریجانی تاكيد كرد: امام فرمود عقلانیت رجايي بیش از علم بود و امروز که با سالروز شهادت رجایی و باهنر همراه شده است را به فال نیک میگیریم و قطعا نمایندگان در بررسی صلاحیت وزرا به مولفههایی چون عقلانیت اسلامی ، کارآمدي و پایمردی در آرمانهاي انقلاب و ولایت فقیه توجه خواهند کرد.
وی خاطر نشان كرد: قطعا در مسیر آینده، فکر معنوی و سیاسی رجایی وباهنر راهگشای خدمتگزاران راستین ملت خواهد بود.
ارسال نظر