سه‌شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۶
در معاملات امروز رخ داد

احیای بورس های جهان به دنبال رشد بازار شانگهای

در حالی که ماه آگوست برای وال استریت ماه نسبتاً خوشایندی بود ، اما سرمایه گذاران در آخرین روز از این ماه تصمیم به فروش سهام گرفتند و منجر به افت شاخص ها شدند .
کد خبر : ۲۳۵۷۶

گروه بین الملل  بورس نیوز ؛ در حالی که ماه آگوست برای وال استریت ماه نسبتاً خوشایندی بود ، اما سرمایه گذاران در آخرین روز از این ماه تصمیم به فروش سهام گرفتند و منجر به افت شاخص ها شدند .

در معاملات دیروز که حجم نه چندان قابل توجهی نیز داشت سرمایه گذاران آمریکایی تحت تأثیر سقوط 6.7 درصدی بورس چین در روز گذشته دست به کار فروش سهام شدند و بدین ترتیب نگرانی خود را پیرامون وضعیت اقتصاد جهانی نشان دادند .

طی معاملات روز دوشنبه در وال استریت شاخص صنعتی داوجونز 0.5 درصد افت کرد و به 9496.28 واحد رسید ماه آگوست را با رشدی 3.5 به پایان برد . شاخص S&P500 نیز 0.8 درصد پایین آمد و در 1020.62 واحد بسته شد . این شاخص در طول ماه 3.4 3.4 درصد رشد کرده است.

همچنین شاخص ترکیبی نزدک با وجود افت یک درصدی خود در روز گذشته توانست در نهایت 1.7 درصد در طول ماه افزایش یابد . این شاخص هم اکنون به سطح 2009.06 رسیده است .

در این میان سرانجام پس از افت پیش از 10 درصدی بورس شانگهای در معاملات دو روز گذشته ، سرمایه گذاران چینی بازهم به بازار باز گشتند و توانستد شاخص اصلی بازار را به میزان قابل ملاحظه ای بالا ببرند . به دنبال احیای بورس شانگهای ، سایر بورس های آسیایی نیز مثبت شده اند .

تا این لحظه از معاملات روز جاری در بورس شانگهای شاخص ترکیبی 2.1 درصد بالا رفته و شاخص نیکی 225 در بورس توکیو 0.4 درصد رشد کرده است. در بازار هنگ کنگ شاخص هانگ سنگ 0.6 درصد افزایش یافته و شاخص Straits Times بورس سنگاپور نیز رشدی 0.9 درصدی را پشت سر گذاشته است .

میزان رشد شاخص ترکیبی بازار سئول و شاخص وزنی بازار تایوان نیز به ترتیب 0.6 و 2.8 درصد گزارش می شود.

شایان ذکر است که بیشتر بورس های اروپایی نیز در روز گذشته و تحت تأثیر سقوط بازار های آسیایی با افت شاخص های خود مواجه شدند .


اشتراک گذاری :
ارسال نظر