ایسنا: احمد خاتمي : همه بايد از رهنمودها و هدايتهاي مراجع بزرگوار بهره بگيريم
يك عضو ارشد جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: باور ما اين است كه قانون اساسي ظرفيت حل تمام مشكلات كشور را دارد و بر اين اساس معتقديم كه در قضيه حل اختلافات محور بايد قانون اساسي باشد و در اين قانون ولايت فقيه نقش برجستهاي دارد.
آيتالله سيداحمد خاتمي در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ادامه داد: راه برون رفت از مشكلات فقط قانون اساسي و التزام عملي به ولايت فقيه است و بايد مذاكرات در اين چارچوب به نتيجه برسد.
وي همچنين با بيان اينكه " بايد ديد اختلافات در چه سطحي است و آيا اين اختلافات بين عامه ملت است يا در بين قشر محدودي" تاكيد كرد: واقعيت اين است كه نبايد اختلافات را بزرگنمايي كرد؛ چراكه اكثريت ملت ما متحد هستند.
وي گفت: اقليتي كه طرفدار برخي از كانديداهاي خاص هستند، پيوسته خود را از عموم مردم جدا ميكنند و اين اقليت تعداد بسيار محدودي هستند؛ همانهايي كه در برابر راهپيمايي ميليوني مردم در روز قدس جمعيت چند هزار نفري را به راه انداختند و شعار اسرائيل پسند نه غزه و نه لبنان را سر دادند.
وي ادامه داد: تاكيد بر آن است كه اختلاف را بايد در حدي كه وجود دارد ديد نه بيش از آن.
اين يك عضو ارشد جامعه مدرسين همچنين به نقش علماي دين و مراجع در عرصه سياسي كشور اشاره و اظهار كرد: علماي دين و مراجع بزرگ در طول تاريخ تشيع همواره نقش برجستهاي داشتهاند و اكنون نيز دارند و همه بايد از رهنمودها و هدايتهاي مراجع بزرگوار بهره بگيريم ولي در اين عرصه مهم است كه گفته شود انتظار از مراجع بزرگوار مانند گذشته، ارشاد و راهنمايي است و اينكه افراد را به قانونمداري، حريم نگه داشتن و پرهيز از اهانت به علماي دين و مراجع بزرگوار دعوت كنند.