سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۵

خبر آنلاین - نظارت بر سینما، وظیفه جدید احمدی‌نژاد

کد خبر : ۲۴۹۰۱

جواد شمقدری صبح روز دوشنبه 13 مهر با حضور در مراسم تودیع و معارفه معاون امور سینمایی وزیر ارشاد، برای نخستین بار بعد از حضور در ساختمان بهارستان برنامه خود را در مورد سینما اعلام کرد تا مشخص شود گروهی که به تازگی سکان سینما را در دست گرفته‌اند چه برنامه‌هایی پیش رو دارند و می‌خواهند در چه جهتی گام بردارند.

بیش از هر مسئله دیگری، اعلام این خبر که شواری عالی سینما با ریاست شخص محمود احمدی‌نژاد تشکیل خواهد شد، توجه اهالی سینما را جلب کرد و نشان داد که گروه تازه، چه برنامه‌هایی در ذهن دارند و چه مسیری را برای کار خود تعیین کرده‌اند.

شمقدری که بعد از دریافت حکم خود از وزیر ارشاد پشت تریبون قرار گرفت، او گفت: «سینما مجموعه‌ای است که با زبان ساده می‌توانیم آن را هنر، صنعت، تجارت، تفریح و رسانه بنامیم و ماموریت اصلی من این است که بین این ویژگی‌ها اعتدال به وجود آورم. در کشور اروپایی با جمعیت اندازه ایران سالی 180 میلیون نفر به سینما می‌روند اما در ایران این تعداد 20 میلیون نفر است.
با محاسبه‌ای که برای خود کردم، دیدم که می‌توان مخاطب را به 100 میلیون نفر افزایش داد و اگر 70 میلیون مخاطب جدید را حساب کنیم، 140 میلیارد دلار گردش مالی از آن‌ها حاصل می‌شود که 1400 فیلم 500 میلیون تومانی ساخته شود ولی این اتفاق نمی‌افتد و نمی‌دانم چرا هنوز 80 درصد بار مالی سینما بر دوش دولت است و ما درگیر آن هستیم و باید راه حلی برای این قضیه پیدا کرد.»

او در ادامه سخنانش خبر تشکل شورای عالی سینما را اعلام کرد و اظهار داشت: «چندی پیش با آقای احمدی‌‌نژاد صحبت کردم و خواستم به سینما کمک کنند؛ ایشان جواب مثبت داد و من خواهش کردم تشکیل شورای عالی سینما با ریاست ایشان اتفاق بیفتد که هر 6 ماه یک‌بار برگزار شود و سینماگران با حضور ایشان مشکلات و مسائل سینما را مطرح کنند که ایشان هم پذیرفت و امیدوارم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تشکیل این شورا بکوشند.»


اشتراک گذاری :
ارسال نظر