ایرنا: عضو شوراي سردبيري کيهان :وحدت با آشوبگران معني ندارد
کد خبر : ۲۵۵۰۶
حميد اميدي در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا افزود: اخيرا برخي شخصيت هاي سياسي طرحي را با نام "طرح وحدت ملي" ارايه کردند و اسامي و عناوين ديگري نيز به اين طرح خود دادند با اين تصور که مي توانند وضعيت سياسي و اجتماعي کشور را به سمت آرامش سوق دهند.
وي با طرح سوالي مبني بر اينکه وحدت با چه کسي و با چه منظوري بايد صورت گيرد؟ اظهار داشت: کسي با نفس وحدت مخالفتي ندارد؛ وحدت بين آحاد جامعه هميشه مورد پسند اسلام و انقلاب بوده و مباني اسلامي دارد و ميزان ما هميشه همينگونه بوده است.
عضو شوراي سردبيري روزنامه کيهان ادامه داد: مناسکي مثل نماز جمعه و راهپيمايي هايي که برگزار مي شود همگي در حول محور وحدت حرکت مي کند.
وي ادامه داد: آشوبگران با اتهام تقلب جلو آمدند و در ابتدا شعارشان اين بود که راي ما کجاست و سپس بحث اغتشاشات خياباني و آتش زدن بانک ها را به راه انداختند و به حقوق مردم تعدي کردند.
عضو شوراي سردبيري روزنامه کيهان تاکيد کرد: نظام آنها را مدام به حرکت در مجاري قانوني دعوت کرد اما آنها سر باز زده و راه قانون شکني را پيشه کردند.
وي اضافه کرد: قرار نيست ما با قانون شکناني که مقابل نظام ايستاده و عليه آن شعار سردادند وحدت کنيم.
اميدي با تاکيد بر اينکه اغتشاشگران بايد به مردم پاسخگو باشند گفت: عوامل ميداني و سران فتنه انگيزي که اين اقدامات را راهبري کردند، مي بايست هر چه زودتر محاکمه شوند.
عضو شوراي سردبيري روزنامه کيهان با تاکيد بر لزوم عملي کردن فرمايشات رهبر معظم انقلاب گفت: دلسوزان انقلاب و کساني که مي خواهند نظام جمهوري اسلامي پايدار بماند هميشه تابع فرامين ايشان بودند.
وي يادآور شد: رهبر معظم انقلاب در تمام زمينه ها فصل الخطاب هستند و بيانات ايشان همواره بايد مورد توجه همه دست اندرکاران کشور قرار گيرد و آن را ملاک و محور قرار دهند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به سفرهاي استاني نيز اشاره کرد و گفت: رويکرد دولت در دور سوم سفرها مسايل فرهنگي بوده که بسيار نيز حائز اهميت است.
عضو شوراي سردببري روزنامه کيهان افزود: از مهم ترين منافعي که اين سفرها داشته مي توان به سوق دادن بخشي از بودجه هاي عمراني به سوي شهرها، روستاهاي کوچک اشاره کرد.
اميدي افزود: توجه به کارکرد ياد شده سفرهاي استاني براي مثبت ارزيابي کردن آن کافي است.
وي ادامه داد: مردم در سفرهاي استاني احساس کردند که دولت و حاکميت متعلق به آنها بوده و از متن مردم برخواسته است.
عضو شوراي سردبيري روزنامه کيهان در پايان به روستايي در استان ايلام اشاره کرد و افزود: قبل از روي کار آمدن دولت نهم برخي از اهالي اين روستا حتي از داشتن خانه محروم بوده و در کپر زندگي مي کردند. در جايي که خانه نيست آب به معناي لوله کشي و برق وجود ندارد و حتي راه هاي ارتباطي اين روستا نيز ماشين رو نبوده است اما در پايان دولت نهم تمامي اين مشکلات مرتفع شده و از تمامي امکانات بهره مند شدند.
ارسال نظر