شنبه ۰۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۱

رشد 31درصدی تولید در پارس خودرو

شرکت پارس خودرو با توليد روزانه بيش از هزاردستگاه خودرو ، حفظ و ارتقای کیفیت محصولات تولیدی و رسیدن به عنوان کیفی ترین خودروساز کشور را به عنوان یکی از مهمترین اهداف آتی خود در دستور کار قرار داده است .
کد خبر : ۲۵۵۲۰

شرکت پارس خودرو در مهرماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد تولیدی معادل 31درصد را به ثبت رساند.

به گزارش اداره اطلاع رسانی شرکت پارس خودرو اين شرکت در مهر ماه سال جاري با توليد 26500 دستگاه خودرو سواري ، نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ، ضمن تثبیت 31درصد رشد تولید ، بالاترين ميزان توليد ماهيانه خود را از بدو تاسيس به ثبت رساند .

همچنین بر اساس این گزارش شرکت پارس خودرو در هفت ماهه نخست سال جاری با تولید 180هزار دستگاه انواع خودرو سواری ، رشد تولیدی معادل 18درصد را نسبت به هفت ماهه ابتدای سال 87 به ثبت رسانده است .

اين گزارش حاکي است با توجه به برنامه ريزي هاي توليدي و تغذيه مناسب خطوط تولید در شرکت پارس خودرو و توليد خودروهايي مانند ، ماکسيما، پيکاپ، رونيز، تندر 90 ، مگان و پرايد در سه تيپ و همچنين تعامل مناسب با تامين کنندگان قطعات ، علاوه بر ثبت پنج رکوردشکنی روزانه ، هفتگی و ماهیانه از ابتدای سال جاری تا کنون ، این شرکت موفق به توليد خودروهای خود با شمارگان و کيفيت بسیار خوبی شده است .

در پایان این گزارش آمده است : شرکت پارس خودرو با توليد روزانه بيش از هزاردستگاه خودرو ، حفظ و ارتقای کیفیت محصولات تولیدی و رسیدن به عنوان کیفی ترین خودروساز کشور را به عنوان یکی از مهمترین اهداف آتی خود در دستور کار قرار داده است .


اشتراک گذاری :
ارسال نظر