تولید فولاد ایران 35 هزار تن کاهش یافت
بر طبق این گزارش مجموع تولید فولاد در 66 کشور مورد بررسی این نهاد طی ماه سپتامبر با 0.6 درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل بالغ بر 107 میلیون تن بوده است .
در مدت مذکور تولید فولاد خام چین 28.7 درصد نسبت به سپتامبر 2008 بالاتر رفته و به 50.7 میلیون تن رسید .
تولید فولاد در ژاپن 18 درصد افت کرده و بالغ بر 8.3 میلیون تن شده است. در کره جنوبی نیز سطح تولید به 4.4 میلیون تن رسیده که 2.4 درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل می باشد .
تولید در 27 کشور عضو اتحادیه اروپا در این مدت 13.71 میلیون تن بوده که 23.7 درصد کمتر از سال گذشته است .
در روسیه و کشورهای تازه استقلال یافته نیز سطح تولید به 8.085 میلیون تن رسیده که منعکس کننده 13.2 درصد کاهش می باشد.
تولید خام در آمریکای شمالی نیز 15.4 درصد طی این مدت کاهش یافته و به سطح 7.2 میلیون تن رسیده است.
سطح تولید فولاد آفریقا طی ماه سپتامبر نیز 19.6 درصد افت کرده و به 1.152 میلیون تن رسیده است .
همچنین در خاورمیانه1.407 میلیون تن فولاد تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل نشان دهنده افزایشی 1.1 درصدی نسبت به سپتامبر 2008 می باشد .
مجموع تولید در کشور های شرق آسیا نیز با رشد 14.9 درصدی بالغ بر 69.241 میلیون تن شده است .
شایان ذکر است که تولید فولاد خام ایران در ماه گذشته میلادی 865 هزار تن بوده که چهار درصد بیش از مدت مشابه سال قبل می باشد. همچنین نکته قابل تأمل این است که تولید فولاد خام کشورمان در ماه آگوست 900 هزار تن بوده است یعنی حدود 35 هزار تن کاهش در ماه گذشته نسبت به ماه پیش از آن داشته ایم .