يکشنبه ۰۸ آذر ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۸

وزیر علوم :تفكيك‌جنسيتي را مطابق با جهان‌بینی اسلامی اجرا می‌کنیم

کد خبر : ۲۶۸۸۳
كامران دانشجو در درجمع خبرنگاران در مورد جزئیات پیشنهاد خود برای فصلی شدن کنکور و تعویق زمان آن به خبرنگار ایلنا گفت:وزارت علوم در كميته كنكور طرحي را ارائه داده است كه براساس آن در كنكور 89 هيچ تغييري ايجاد نمي‌شود اما در كنكور 90 در 4 تا 5 رشته تحصيلي نمرات 2 درس عمومي و 2 درس اختصاصي در كارنامه كنكور لحاظ مي‌شود. 

به گزارش خبرنگار ایلنا, دانشجو با تأكيد بر اين‌كه وزارت علوم از مجلس خواسته است تا قانون حذف كنكور از سال 93 اجرايي شود، گفت: اجراي كامل قانون حذف كنكور تا سال 93 طول مي‌كشد، در حال حاضر سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش نهايت تلاش خود را براي اجراي قانون حذف كنكور مي‌كنند. 

او در مورد امکان قانونی به تعویق افتادن زمان اجرای حذف کنکور گفت: در قانون بر اجرای حذف کنکور در سال 90 تاکید شده است و اگر قرار باشد این مهلت تمدید شود، احتیاج به قانون دیگری است. البته اکنون قوانینی داریم که برای اجرای آنها مهلت گذاشته بودیم اما سرموقع اجرا نشده و مدت طولانی تری برای عملیاتی شدن آنها در نظر گرفته شده است لذا می‌توان در صورت نیاز، این تمدید را برای قانون حذف کنکور هم قائل شد. 

دانشجو افزود افزود: داوطلبان کنکور باید حداقل دو سال قبل از هرگونه تغییرات در کنکور از آن تغییرات مطلع باشند و هر قانونی که بخواهد به اجرا در آید داوطلبان باید دو تا سه سال قبل از آن باخبر باشند و خود را با آن تطبیق دهند. 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا درباره اینکه وزارت علوم چه رویکردی در مورد بحث‌هایی که در مورد تفکیک جنسیتی عنوان می‌شود دارد گفت: بنده تازه دیروز درباره تفکیک جنسیتی بحث‌هایی شنیدم، ما در کشور دموکراتيك زندگی می‌کنیم که البته انتخابات، لیبرال دموکراسی را به طور کامل به باد داد، بر همین اساس به راحتی می‌توان نظرات را عنوان کرد. ما هم این نظرات را دریافت می کنیم و روی آنها کار کارشناسی انجام می‌دهیم و آن چیزی که با جهان‌بینی اسلامی مطابقت داشته باشد را اجرا می کنیم. 

وی افزود: ما رشته‌هایی را خاص زنان و رشته‌هایی را خاص آقایان می‌خواهیم و این بحث در تمام دنیا هم وجود دارد و در کشور هم دانشگاه‌هایی همچون الزهرا(س) و امام صادق(ع)نیز مخصوص آقایان وخانم‌ها داریم و اشکالی هم ندارد و ومثبت و خوب است. 

وزير علوم، تحقيقات و فناوري درباره مرز فعاليت سياسي در دانشگاه‌هاي كشور به ایلنا گفت: دانشگاه و دانشجوي منفعل به ضرر كشور است، ما دانشگاه فعال در زمينه‌هاي سياسي و اجتماعي مي‌خواهيم اما فرهيختگي ويژگي‌هايي دارد كه از جمله اين ويژگي‌ها قانونمداري، علم‌گرايي و رعايت حقوق ديگران است. ما داراي نظام جمهوري با جهان‌بيني اسلامي هستيم و فعاليت سياسي بايد در راستاي جهان‌بيني اسلامي، منافع ملي و مصلحت عمومي باشد، ما به دنبال دانشجو و دانشگاه بانشاط هستيم. و اگر در دانشگاهی از میان 30 هزار دانشجو تنها 100 نفر نظر دیگری داشته باشند و مشکل‌ساز شوند قطعا برخورد می‌کنیم تا حق دیگران ضایع نشود. 

وی درپاسخ به سوالی مبنی بر اینکه، رویکرد وزارت علوم در مورد وقف اموال دانشگاه آزاد چیست گفت: من متخصص در امور وقف نيستم و نمي‌توانم در اين زمينه حرف بزنم، درباره وقف اموال دانشگاه آزاد بايد فقها نظر بدهند، بررسي وقف اموال دانشگاه آزاد در دستور كار شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي قرار دارد و پس از اساسنامه كه در حال حاضر در حال بررسي است، بررسي مي‌شود و نتايج آن اعلام مي‌شود. 
اشتراک گذاری :
ارسال نظر