دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۰

برلوسكوني كتك خورد و راهي بيمارستان شد + عکس

کد خبر : ۲۷۴۰۰
نخست وزير ايتاليا در اثر كتك محكم يكي از مخالفين خود در يك گردهمايي سياسي كه موجب خونريزي از بيني و دهان وي شد، به سرعت راهي بيمارستان شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري ايتاليا، «سيلويو برلوسكوني» نخست وزير ايتاليا در اثر ضربه مشت محكم يكي از شركت كنندگان حاضر در گردهمايي سياسي در شهر ميلان، از ناحيه بيني و دهان بشدت آسيب ديد كه در نتيجه، همراهان وي او را بسرعت به بيمارستان انتقال دادند.

بر پايه اين گزارش، كادر پزشكي بيمارستان با مشاهده صورت خون‌آلود برلوسكوني را تحت مداوا قرار دادند و همچنين اعلام شد كه وي بايد به مدت 24 ساعت در بيمارستان بستري و تحت نظارت باشد.


تلويزيون سراسري ايتاليا با نشان دادن تصاويري از صورت خونين برلوسكوني، اعلام كرد كه نخست وزير 73 ساله ايتاليا در نزديكي خودرو شخصي خود ايستاده بود كه ناگهان شخصي به او نزديك شد و با مشتي گره كرده، محكم بر صورت او كوبيد كه از دهان و بيني وي خون جاري شد.

دستياران برلوسكوني پس از اين حادثه او را سريعا و به صورت پياده از محل دور كرده و سوار قسمت عقب يك خودرو كردند اما نخست وزير ايتاليا براي نشان دادن اين كه ضربه وارده به او جراحتي در پي نداشته، به سرعت از خودرو پياده شد.



بر اساس اين گزارش، پس از پياده شدن برلوسكوني از خودور، همراهان او متوجه صورت خون آلود وي شدند و بنا بر اين او را مجدد سوار قسمت عقب خودرو كرده و براي درمان به يكي از بيمارستانهاي شهر ميلان انتقال دادند.

گزارش‌هاي خبري منتشر شده، درباره اين حادثه اعلام كردند كه نيروهاي پليس ايتاليا، مردي در حدود 30 تا 40 ساله را دستگير كردند كه به احتمال زياد با يك وسيله فلزي كه در مشت خود گره بود به صورت برلوسكوني كوبيد و او را راهي بيمارستان كرد.
هنوز توضيحات رسمي بيشتري در اين زمينه منتشر نشده است.


اشتراک گذاری :
ارسال نظر