مشاور معاون پارلماني رئيسجمهور خبر داد:نفت 35 تا 40 دلاري و دلار 990 توماني در بودجه
کد خبر : ۲۷۴۸۰
مشاور معاون پارلماني رئيسجمهور درباره بررسي بودجه 89 در دولت گفت: با توجه به قيمت سال جاري براي نفت، براي سال آينده نيز با توافق مجلس قيمت 35 تا 40 دلار براي نفت مبنا قرار خواهد گرفت و قيمت ارز نيز تغييري نخواهد كرد.
ايرج نديمي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزراي فارس اظهار داشت: بر اساس قيمت نفت در سال جاري كه در بودجه 37 دلار در نظر گرفته شد، براي سال آينده هم با توافق مجلس قيمت 35 تا 40 دلار براي نفت مبنا قرار خواهد گرفت.
وي با تاكيد بر اينكه اين رقمها جايي نوشته نميشود و تنها در محاسبات منظور ميشود گفت: با توجه به اينكه قيمت ارز در سال جاري در حدود 990 تومان محاسبه شد، همين عدد براي دلار در بودجه سال آينده در محاسبات در نظر گرفته ميشود.
مشاور معاون پارلماني رئيسجمهور اضافه كرد: بايد دقت كنيم كه قيمتهاي نفت و دلار جايي مرقوم نميشود و تنها در محاسبات مورد استناد قرار ميگيرد.
وي توضيح داد: بر اساس ميزان فروش نفت و ميزان درآمد عددي را براي بودجههاي عمومي اختصاص ميدهيم كه بايد محاسبات به گونهاي انجام شود كه به واقعيت نزديك باشد.
به گزارش فارس، بررسي جزئيات لايحه بودجه 89 هفته جاري در دولت آغاز شده است.
ارسال نظر