سه‌شنبه ۱۵ دی ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۳

واکنش ایرنا به خواسته‌هاي بهينه جنبش سبز

کد خبر : ۲۸۱۶۲

به گزارش بورس نیوز به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد ، ایرنا خبرگزاری رسمي‌دولت در مطلبی به نامه دیروز5 فعال مقیم خارج اشاره کرد و نوشت‌: هرچند که ميرحسين موسوي در بخش اول بيانيه شماره 17 خود رويه سابق حمايت از آشوبگران را پي گرفت؛ اما در ادامه طرح 5 راهکار براي خروج از وضعيت فعلي و به رسميت شناختن دولت محمود احمدي‌نژاد به مذاق حاميان خارج‌نشين وي چندان خوش نيامد و 5 نفر از‌اين افراد با صدور بيانيه‌اي متفاوت عملا طرح عبور از موسوي را کليد زدند.

به گزارش ‌ايرنا در‌ اين بيانيه که به امضاي عبدالکريم سروش، عبدالعلي بازرگان، محسن کديور، اکبر گنجي و عطاالله مهاجراني رسيده است به اصطلاح «خواسته‌هاي بهينه جنبش سبز» که تحقيقا غيرقابل تحقق مي‌باشد مطرح گرديده است.

خبرگزاری دولت مي‌نویسد‌:‌ اين افراد خارج‌نشين در اولين بند مطالبات مضحک خود برخلاف ميرحسين موسوي که دولت احمدي‌نژاد را به رسميت شناخته است، خواستار استعفاي محمود احمدي‌نژاد از رياست جمهوري‌، برگزاري انتخابات مجدد و لغو نظارت استصوابي شده‌اند.

به گزارش ایرنا‌ اين بيانيه که در سايت ضدانقلاب جرس که متعلق به همين افراد است، منتشر شده همچنين خواستار انحلال شوراي انقلاب فرهنگي و استقلال دانشگاه‌ها مي‌شود که در بيانيه موسوي هيچ اشاره‌اي به آنها نشده است. جالب آنکه عبدالکريم سروش خود از موسسان و اعضاي‌ اين شورا از بدو تاسيس بوده است.

ایرنا مي‌نویسد‌: آزادي کليه زندانيان سياسي، کليه رسانه‌ها، به رسميت شناختن حق جنبش‌هاي دانشجويي و زنان، اجتماعات مسالمت‌آميز و فعاليت احزاب سياسي از مشترکات درخواست‌هاي بيانيه ياده شده با بيانيه موسوي است. بر اساس گزارش خبرگزاری رسمي ‌دولت استقلال قوه‌قضائيه و انتخاباتي کردن رياست آن از ديگر خواسته‌هاي خلاف قانون اساسي افراد مذکور است که مورد تاييد موسوي نمي‌باشد.

ایرنا در ادامه مي‌آورد‌: جالب آنکه بازرگان، سروش، کديور، گنجي و مهاجراني به دليل آنکه مطالبات متفاوتشان عبور از موسوي تلقي نشود در قالبي تشريفاتي خاطرنشان کرده‌اند پيشنهادهاي آقاي موسوي «جنبه حداقلي» دارد و آنها «ضمن حمايت کامل» از رهبران جنبش اعتراض‌آميز مردم در داخل «روايت خود را از خواسته‌هاي بهينه» ‌اين جنبش اعلام مي‌کنند. ایرنا مي‌آورد‌: گفتني است، بيانيه اخير موسوي موجب بروز اختلافاتي ميان هواداران وي شده است؛ به نحوي که حتي عزت الله سحابي در نامه‌اي خطاب به هموطنان خارج از کشور حامي ‌جريان سبز گفته است: خواهران و برادرانم تقاضاي بنده را بپذيريد و بر احساسات، روحيات و دغدغه‌هاي فرديتان، به خاطر خدا و مردم، غلبه کرده و آنها را به نفع يک حرکت منطقي و تدريجي کنترل کنيد.

به خصوص جوانان عزيز ميهنم، به خاطر نسل خودشان و‌ آينده مردم و مملکت‌شان بايد برخوردهاي ولو واکنشي و احساسات‌شان را کنترل کنند و درس‌هاي تاريخ پرفراز و نشيب و مملو از درد و رنج و هزينه‌هاي بسيار ‌ايران عزيز را آويزه گوششان نمايند.


اشتراک گذاری :
ارسال نظر