شنبه ۱۹ دی ۱۳۸۸ - ۰۸:۲۳

دادستان تهران:بهاييان به اتهام سازماندهي آشوبهاي عاشورا بازداشت شده اند

کد خبر : ۲۸۲۳۳
دکتر "عباس جعفري دولت آبادي" روز جمعه در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار قضايي ايرنا در پاسخ به سووالي درباره ارسال پرونده پنج نفر از بازداشت شدگان حوادث روز عاشورا به اتهام محاربه به دادگاه انقلاب اسلامي تهران گفت: کيفرخواست اين پنج نفر، بر اساس گزارش هاي ماموران ، مستندات قوي و اقرارصريح متهمان صادر و به دادگاه انقلاب ارسال شده است.

دادستان تهران اظهار داشت: سازماندهي جرايم ارتکابي در روز عاشورا از سوي اين افراد و تلاش موثر آنان براي ساختار شکني در اين روز، از مصاديق بازر محاربه محسوب مي شود.
جعفري دولت آبادي در عين حال تصريح کرد: اين پنج نفر از اعضاي گروهک تروريستي منافقين هستند.

دادستان تهران در پاسخ به سووال ديگري درباره آخرين وضعيت ساير بازداشت شدگان حوادث روز عاشورا گفت: تحقيقات درباره آنها به سرعت ادامه دارد و به محض تکميل تحقيقات، کيفرخواست صادر مي شود.

وي تاکيد کرد: ‌بازداشت شدگان آشوب هاي روز عاشورا در صورت توجه اتهام به آنان، پرونده شان با صدور کيفرخواست به دادگاه ارسال مي شود و اينگونه متهمان تا زمان تشکيل دادگاه، آزاد نخواهند شد.

جعفري دولت آبادي در عين حال افزود: کساني که اتهامي متوجه آنان نباشد، آزاد خواهند شد.

اين مقام قضايي در پاسخ به اين سووال که آيا در ميان ساير بازداشت شدگان حوادث روز عاشورا، افراد ديگري نيز وجود دارند که اتهام آنها محاربه باشد؟ گفت: نتايج تحقيقات را پس از تکميل پرونده ها اعلام خواهيم کرد اما تعداد ديگري نيز وجود دارند که به اتهام محاربه ، تحقيقات درباره آنها ادامه دارد و در صورت ارسال پرونده آنان به دادگاه ، جداگانه اطلاع رساني خواهد شد.

دادستان تهران در پاسخ به سووال ديگر خبرنگار ايرنا مبني بر اينکه آيا مجازات تمام کساني که اتهام آنها محاربه است، اعدام خواهد بود؟ گفت: يکي از مجازات هاي اتهام محاربه، اعدام است که مجازات اين دسته از متهمين به تشخيص قاضي تعيين مي شود.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر