يکشنبه ۲۰ دی ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۸
مستطيل شيشه اي تالار

طوفان عرضه ها صف های خرید را در نوردید

به اعتقاد اهالی تالار این گروه می تواند در روزهای باقی مانده از سال به گروه ممتاز بورس تبدیل گردد که در این صورت این گروه را می توان در مجموع بهترین گروه بورس در سال جاری نامید.
کد خبر : ۲۸۳۱۷


با اتمام ساعات معاملات روز یکشنبه 88.10.20 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 133.14 واحد افزایش به رقم 9575.7 واحد رسيد . همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 87.33 واحد افزایش عدد 16241.7 واحد را تجربه كرد. شاخص كل نيز در روز جاري با143.11واحد افزایش به رقم 11592.3 واحد رسيد.

گفتني است ارزش كل معاملات اين روز به رقم507.1 میلیارد ریال رسید.

همچنین در این روز مخابرات با 43 واحد افزایش شاخص ، بیشترین تاثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل ایران خودرو با4.7 واحد کاهش ، بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

سه نماد فولاد مبارکه اصفهان ، بیمه آسیا و مپنا بیشترین ارزش معاملاتی روز جاری را به خود اختصاص داده اند که از بین آنها نماد بیمه آسیا که چندی پیش در بورس عرضه شده با نوسان منفی قیمت مواجه شد.

امروز بازار شاهد عرضه های سنگین بود که این عرضه ها در نمادهایی همچون فولاد مبارکه، غدیر و مپنا نمود بیشتری داشت . اهالی تالار موفق ترین گروه روز جاری را گروه سنگ آهنی عنوان کردند ولی در مقابل خودرویی ها نیز عملکرد ناموفقی را از خود بروز دادند.

از سوی دیگر شاید بتوان گفت دو نماد کنتورسازی و بیمه البرز که امروز معاملات خود را در درصدهای منفی پیگیری نمودند بدشانس ترین نمادهای امروز بوده اند. در مجموع امروز طوفان عرضه باعث از بین رفتن صف های خرید در بازار شد که سرآمد آنها مپنا بود در نماد مپنا امروز بیش از 16.67 میلیون سهم مورد معامله قرار گرفت که این سهم با 3.47 درصد رشد به قیمت 2294 به پایان رسید. البته عرضه های این نماد نتوانست بطور کامل صف خرید این سهم را از بین ببرد و در پایان وقت بیش از 4.5 میلیون سهم در صف خرید این نماد باقی ماند.

اهالی تالار معتقدند فردا برای این سهم روز سرنوشت سازی است البته احتمال اینکه این نماد فردا به تعادل برسد بسیاری قوی است.

اما در نماد فولاد مبارکه نیز امروز بیش از 38.5 میلیون سهم مورد معامله قرار گرفت که قیمت 1909 ریال را برای این نماد رقم زد وضعیت پایانی این نماد هم متعادل است فولاد خراسان، ملی صنایع مس ایران ، سدید و ملی سرب و روی ایران نیز جزو نمادهایی بودند که امروز در درصدهای مثبت مورد معامله قرار گرفتند.

بیمه آسیا نیز همانطور که اشاره شد امروز علی رغم معامله بیش از 30 میلیون سهم با 2.43 درصد کاهش قیمت به محدود 1910 ریال رسید اهالی تالار قبلا نیز پیش بینی کرده بودند که این سهم در این محدوده قیمت با مقاومت مواجه شود.

همانطور که قبلا نیز اشاره شده بود گروه پتروشیمی همچنان با رشد مواجه است تمامی نمادهای این گروه روز جاری با رشد قیمت مواجه شدند.

البته به اعتقاد اهالی تالار این گروه می تواند در روزهای باقی مانده از سال به گروه ممتاز بورس تبدیل گردد که در این صورت این گروه را می توان در مجموع بهترین گروه بورس در سال جاری نامید.

در پایان خاطرنشان می شود : بانکی ها نیز روز متعادلی را پشت سر گذاشتند و در مجموع اهالی تالار تا پایان هفته بازار متعادلی را پیش بینی می نمایند که با اغاز هفته جدید احتمال از سرگیری رشد بازار وجود خواهد داشت.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر