يکشنبه ۲۷ دی ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۷

تعیین تکلیف روزنامه بذرپاش برای مجلس خبرگان رهبری

کد خبر : ۲۸۵۵۶
ه گزارش عدل نیوز : روزنامه حامی دولت وطن امروز روز پنج‌شنبه در گزارشی با عنوان« اتمام حجت با هاشمی در اجلاسیه هفتم» خبر داده که بسیاری از اعضای مجلس خبرگان رهبری در اجلاسیه آتی انتقادات خود از اقدامات ضد دینی طرفداران موسوی و رفتار هاشمی رفسنجانی را صریح‌تر از گذشته بیان خواهند کرد.

این روزنامه با اشاره به اجلاسیه ششم در مهرماه و بیان انتقادات برخی از اعضای خبرگان علیه هاشمی، مدعی شده که بر اساس اخبار خبرنگار خود انتقادات به هاشمی صریح تر و به نوعی اتمام حجت با رئیس مجلس خبرگان خواهد بود.

در گزارش وطن امروز آمده«..بر اساس اطلاعات کسب شده، تعدادی از خبرگان سر شناس ملت اخیرا ضمن انتقاد از رفتار هاشمی رفسنجانی در قبال آشوب ها و هتاکی های اخیر حامیان موسوی، به یک مقام عالی رتبه اطلاع دادند، اکثریت قریب به اتفاق خبرگان ملت معتقدند رفتار حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی در قبال حوادث اخیر منطبق بر مشی انقلابی نبوده است و به همین خاطر درصددند تا موضوع انتخابات دوباره هیات رئیسه را در دستور کار قرار دهند. این مقام عالی رتبه در پاسخ به خبرگان ملت توصیه کرد که شان هاشمی باید حفظ شود. در همین راستا اعضای خبرگان ازدر دستورکار قرار دادن موضوع انتخاب هیات رئیسه مجلس خبرگان منصرف شده اما بر این موضوع تاکید و توافق کردند که در اجلاسیه هفتم انتقاد از رفتار هاشمی را صریح تر از گذشته مطرح کرده و در جلسات غیر علنی مجلس خبرگان با وی« اتمام حجت» کنند.

بیان چنین خبرهایی که بیشتر به پیشگویی‌های ‌اعجاب‌آور شباهت دارد تا تحلیل سیاسی، در حقیقت پیمودن راهی است که جهت آن، درست بر خلاف جهتی است که رهنمودها و توصیه های رهبر انقلاببه نخبگان سیاسی نشان داده است.

ایشان به کرات به پرهیز از اتهام زدن و شایعه سازی و افزایش تنش ها تاکید کرده و اخیرا هم تصریح کردند که ماجرای انتخابات تمام شده و نیاز کشور آرامش است. حال باید از مسئولان این رسانه پرسید، انتشار چنین گزارش ها و خبرهایی، از جانب رسانه مدعی پیروی از ولایت، چگونه می تواند در راستای پایان تنش ها و کاستن از التهابات سیاسی با هزینه های فراوان ارزیابی شود؟
اشتراک گذاری :
ارسال نظر