احتمالات مختلف در خصوص تعدیل سود سینا
بانک سینا در گزارش اخیر خود اعلام کرده که 238 ریال از مجموع سود 323 ریالی سال جاری خود را پوشش داده است این در حالی است که مجموع درآمد های بانک به غیر از درآمد حاصل از تسهیلات پوشش 82 درصدی را نسبت به پیش بینی کل سال نشان می دهد .
به گزارش بورس نیوز ؛ میانگین بازدهی بانکی های بورس از ابتدای سال جاری تاکنون به 48.98 درصد رسیده است و بانک سینا در مدت مذکور با بازدهی 95.86 درصدی خود توانسته رتبه اول را در این گروه به خود اختصاص دهد نکته جالب اینکه سه بانک دولتی این گروه به لحاظ بازدهی در پایین جدول قرار گرفته اند و این نشان می دهد که فعالان بازار سرمایه اعتماد بیشتری به عملکرد بانک های خصوصی دارند .
به گزارش بورس نیوز بانک سینا 75 درصد درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی پیش بینی سال را پوشش داده است که با نسبت مشخص می توان گفت کل درآمدهای ناشی از فعالیت بانکداری در پایان سال می تواند 59 میلیارد ریال نسبت به پیش بینی افزایش داشته باشد .
همچنین با توجه به عمکلرد 9 ماهه در بخش هزینه ها می توان انتظار داشت تا 80 میلیارد ریال نیز هزینه های عملیاتی نسبت به پیش بینی کاهش داشته باشد به عبارت دیگر امکان افزایش 139 میلیارد ریالی سود خالص بانک سینا وجود دارد که این مقدار برای هر سهم عددی معادل 70 ریال محاسبه می شود .
بانک سینا درآمد های غیر عملیاتی خود را در گزارش 9 ماهه خود کاهش داده است .
همانطور که می دانید این درآمدها از محل فروش دارایی ها می باشد که به احتمال فراوان بانک سینا درآمد های مذکور را قصد دارد در سال آتی شناسایی نماید چراکه بانک سینا پروژه های ساختمانی قابل توجهی را در دستور کار خود دارد که به احتمال فراوان به علت رکود بازار مسکن در سال جاری نتواند اقدام قابل توجهی برای فروش آنها در سال جاری انجام دهد.