دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۷
در پی کاهش عرضه رخ داد

گرانی قابل ملاحظه پلیمرها در خاورمیانه برای فوریه

از خاورمیانه خبر می رسدکه تولید کنندگان پلیمر ، قیمت محصولات خود را 130 تا 250 دلار در هر تن برای قراردادهای ماه فوریه بالا کشیده اند. این در حالی است که پیش تر فعالان بازار منتظر افت قیمت ها بودند .
کد خبر : ۲۹۰۹۲
گروه بین المل بورس نیوز ؛ از خاورمیانه خبر می رسدکه تولید کنندگان پلیمر ، قیمت محصولات خود را 130 تا 250 دلار در هر تن برای قراردادهای ماه فوریه بالا کشیده اند. این در حالی است که پیش تر فعالان بازار منتظر افت قیمت ها بودند . علت اصلی رشد قیمت نیز بالا رفتن هزینه های انبار این محصولات و پایین آمدن سطح عرضه عنوان می شود .

در عین حال تعداد کمی از خریداران با قیمت های جدید موافقت کرده و بسیاری از آنها منتظر تصحیح قیمت هستند .

این در حالی است که به علت وجود انتظار کاهش قیمت طی هفته های گذشته در بازار ، هم اکنون سطح موجودی انبار بسیاری از خریداران محصولات پلیمری به شدت پایین آمده است .

در منطقه کشور های عضو سازمان همکاریهای خلیج فارس و مدیترانه شرقی ، بیشترین رشد قیمت برای قراردادهای ماه فوریه با 250 دلار مربوط به پلی اتیلن با چگالی پایین می باشد . قیمت پیشنهادی این محصول از جانب فروشندگان هم اکنون به 1550 تا 1600 دلار در هر تن رسیده است.

قیمت پلی اتیلن با چگالی بالا و پلی اتیلن خطی با چگالی پایین نیز 130 دلار در هرتن افزایش یافته و هم اکنون به ترتیب در سطوح 1350 و 1410 دلار می باشد .

همچنین هر تن پلی استیرن مصارف عام ( GPPS) با رشد قیمتی 200 دلاری مواجه شده و به 1540 تا 1560 دلار در هر تن رسیده است . قیمت در هر تن پلی استیرن با مقاومت بالا (HIPS ) نیز با همین میزان افزایش قیمت در 1640 تا 1670 دلار در هر تن معامله می شد.

در این میان قیمت پیشنهادی برای پلی پروپیلن نیز 130 دلار در هر تن افزایش یافته و به سطح 1300 تا 1320 دلار رسیده است.

قیمت های مذکور تحت قراردادهای CFR هستند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر