شنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴

خدمات بانک صادرات ایران در «شهر خلاق موسیقی» به روایت تازه‌ای از حمایت‌های مالی و فرهنگی

​بانک صادرات ایران طی سال ۱۴۰۳ در استان هنرپرور و زیبای کردستان با اعطای ۱۱ هزار و ۱۲۹ فقره تسهیلات و وام قرض‌الحسنه به ارزش ۲۲ هزار ۹۲۱ میلیارد ریال، از مردم و فعالان اقتصادی این استان حمایت کرد.
کد خبر : ۲۹۳۷۸۵

به گزارش بورس‌نیوز، مدیریت شعب بانک صادرات در استان کردستان در سال ۱۴۰۳ به منظور ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و حمایت از بنگاه‌های اقتصادی و کارآفرینان، با اعطای مجموع ۱۱ هزار و ۱۲۹ فقره تسهیلات و انواع وام‌های قرض‌الحسنه به ارزش ۲۲ هزار و ۹۲۱ میلیارد ریال از معیشت مردم و اقتصاد این استان حمایت نمود.

بانک صادرات استان کردستان در سال گذشته در راستای تحقق این مسئولیت‌ها، تعداد ۵۷۷۶ فقره وام قرض‌الحسنه به مبلغ ۸۳۹۰ میلیارد ریال را در مناطق مختلف این استان پرداخت کرد. این تسهیلات شامل ۱۱۴۲ فقره وام قرض‌الحسنه ازدواج به مبلغ ۳۷۱۱ میلیارد ریال، ۱۴۲۰ فقره وام قرض‌الحسنه فرزندآوری به مبلغ ۱۰۸۰ میلیارد ریال، ۱۶۴۱ فقره وام قرض‌الحسنه اشتغالزایی به مبلغ ۲۱۲۶ میلیارد ریال و ۱۵۷۳ فقره وام قرض‌الحسنه به مبلغ ۱۴۷۳ میلیارد ریال در سایر بخش‌ها می‌باشد.

علاوه بر این، به منظور حمایت از کسب و کارهای فعال، تعداد ۵۳۵۳ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۴ هزار و ۵۳۱ میلیارد ریال در شکل طرح‌های تسهیلاتی به بخش‌های اقتصادی و تولیدی مختلف در استان پرداخت شده است.

همچنین، کمک‌های این بانک شامل برپایی موکب شهدای بانک صادرات ایران و توزیع اقلام بین زائرین اربعین حسینی، برگزاری مراسم افطاری برای همکاران شاغل و بازنشسته، اهداء پارچه لباس کردی به مناسبت روز جهانی لباس کردی، اهدای بسته‌های معیشتی در ماه مبارک رمضان، اهدای یک دستگاه ماشین لباسشویی و یک دستگاه جاروبرقی به یک مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست، اهدای نوشت‌افزار به مدارس شهرستان سقز، کمک به آزادی زندانیان در مراسم گلریزان و اهدای هزاران عدد ماسک پزشکی به سه بیمارستان در این استان، از دیگر اقدامات حمایتی بانک صادرات ایران در سال گذشته بوده است.

همچنین به گزارش تاریخ، زلزله‌ای ویرانگر در سده ۶ هجری قمری باعث تخریب منطقه سنندج شد و آن را به یک مخروبه خالی از سکونت تبدیل کرد. خاندان اردلان به فرمان شاه صفی چهار دژ در سلیمانیه، سنندج، مریوان و پالنگان ساختند و سلیمان‌خان اردلان مرکز حکومت خود را به شهر کنونی سنندج منتقل کرد. روز ۶ اردیبهشت، سالروز صدور این فرمان در سال ۱۰۴۶ هجری قمری (۱۶۳۶ میلادی) توسط شاه صفی به شمار می‌رود.

نام «سنه» از ریشه اوستایی و برگرفته از واژه «سانان» به معنی بزرگان و مهتران است. پیش از دوره قاجار این شهر به‌عنوان سنه شناخته می‌شد، اما بعد از آن به «سنه‌دژ» و به تدریج به «سنندج» تغییر نام یافت.

در آبان‌ماه سال ۹۸، «شهر سنندج به‌عنوان شهر خلاق موسیقی در یونسکو ثبت شد» که نشان از پتانسیل‌های فرهنگی و هنری این شهر دارد. گروه موسیقی «کامکارها»، یکی از مشهورترین و تأثیرگذارترین گروه‌های موسیقی کلاسیک ایرانی، از فرزندان حسن کامکار و اهل سنندج هستند. 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر