يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶

تأمین مواد اولیه؛ کلید موفقیت ایران در عرصه جهانی پس از رفع تحریم‌ها

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: موانعی مانند تحریم‌هایی که در مسیر توسعه اقتصادی کشور قرار گرفته مانند چرخی است که باید باز شود تا ما بتوانیم فضاهای بیشتری را تعریف کنیم.
کد خبر : ۲۹۴۱۶۵

به گزارش بورس نیوز، محمدرضا بهرامن، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران در خصوص تأثیر مذاکرات سیاسی بر فضای اقتصادی کشور اظهار داشت: هدف از انجام این مذاکرات، باز کردن گره‌ها و محدودیت‌ها است و پس از برقراری این ارتباطات، می‌توانیم شرایط را به گونه‌ای سازماندهی کنیم که به بازار جهانی متصل شویم و توسعه را بر مبنای بازارهای جهانی به راحتی تعریف نماییم.

بهرامن ادامه داد: مذاکرات سیاسی که آغاز شده، به موازات آن، مباحث اقتصادی نیز در حال طرح و بررسی است و در حال حاضر میز اقتصاد فعال شده است. زمانی که میز اقتصاد در حال فعالیت است، اصولاً شرکت‌ها جمع نمی‌شوند و در آنجا مسائل تفکر، سیاست‌گذاری و برنامه‌های راهبردی مطرح می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: موانع مانند تحریم‌ها که در مسیر توسعه اقتصادی کشور قرار دارند، شبیه به چرخ‌هایی هستند که باید آزاد شوند تا بتوانیم فضاهای بیشتری را ایجاد کنیم.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران بیان کرد: نباید فراموش کنیم که آنقدر که خارج از کشور به ما نیاز دارند، احتمالاً ما نیازهای کمتری داشته باشیم؛ زیرا ما تأمین‌کننده مواد اولیه هستیم. ما می‌توانیم در صنعت غذا بهترین عملکردها را داشته باشیم و به تأمین‌کننده‌ای برتر برای سایر کشورها، به‌ویژه کشورهای منطقه و آفریقا تبدیل شویم.

بهرامن تأکید کرد: هر چه شرایط تسهیل شود، به طور طبیعی ما قادر خواهیم بود در تمامی امور راحت‌تر عمل کنیم. برای نمونه، دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های بالای حمل و نقل نخواهیم داشت و مجبور نخواهیم بود از برخی فاکتورهای خاص استفاده کنیم، بنابراین می‌توانیم در بازارهای جهانی با رقبا رقابت کنیم.

وی اضافه کرد: همچنین لازم است که سرمایه‌گذاری خارجی به کشور وارد شود تا بتواند بازارهای نو را به همراه داشته باشد.

این فعال بخش خصوصی گفت: وقتی درباره مذاکره صحبت می‌کنیم، در واقع به دنبال تغییر رنگ و روی سیاست‌های اقتصادی کشور هستیم. ما باید رونمایی از سیاست‌های جدید در روان‌سازی مسیر توسعه اقتصادی کشور داشته باشیم و باید تمامی چالش‌هایی که در مسیر سرمایه‌گذاری به عنوان موانع عمل می‌کنند را حل و فصل کنیم.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر