يکشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۳

تامین ارز برای واردات از مرز ۸ میلیارد دلار عبور کرد

از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه، ۸ میلیارد و ۱۳۳ میلیون دلار از سوی بانک مرکزی برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیازهای خدماتی تامین ارز شده است.
کد خبر : ۲۹۵۲۲۷

به گزارش بورس‌نیوز، از مرکز مبادله ارز و طلای ایران، ۶ میلیارد و ۱۰ میلیون دلار از ارز تامین شده به گروه تجاری و بازرگانی اختصاص یافته است. صنایع «حمل و نقل خودرو»، «تجهیزات برق و الکترونیک» و «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» به ترتیب بیشترین سهم را از ارز واردات صنایع به خود اختصاص داده‌اند. 

در این مدت، یک میلیارد و ۸۸۸ میلیون دلار ارز نیز به واردات کالاهای اساسی و دارو اختصاص یافته است. از این میزان، یک میلیارد و ۵۴۳ میلیون دلار به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی و همچنین ۳۴۵ میلیون دلار به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که ۲۳۵ میلیون دلار به تقاضای خدماتی تخصیص یافته است.

منبع: مشرق

 

انتهای پیام/

این خبر توسط هوش مصنوعی بورس نیوز تهیه شده است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر