يکشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۱

جزئیات وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان

حمیدرضا شیخی، مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری، در گفت‌وگویی اختصاصی به سوال پرتکرار بازنشستگان درباره چرایی مشمول نشدن بخشی از بازنشستگان ثبت نام کننده برای دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی پاسخ داد.
کد خبر : ۲۹۵۲۳۰

به گزارش بورس‌نیوز، شیخی در خصوص اعتراضات برخی از بازنشستگان که نامشان در فهرست دریافت‌کنندگان وام درج نشده است، اظهار داشت که به دلیل محدودیت‌های سقف اعتباری بانک عامل، فقط ۳۰۰ هزار نفر از واجدین شرایط در لیست مشمولان قرار گرفته‌اند.

وی همچنین توضیح داد: «انتخاب بازنشستگان بر اساس اولویت‌بندی انجام شده است؛ افرادی که تا کنون وام دریافت نکرده‌اند، در اولویت اول قرار دارند. بعد از آن، افرادی که یک یا چند وام قبلی داشته‌اند و وام‌شان تا پیش از ثبت نام تسویه شده بود، در اولویت‌های بعدی قرار گرفته و در نتیجه افرادی که وام تسویه نشده داشته‌اند، از روند اولویت‌بندی حذف گردیده‌اند.»

مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری اشاره کرد که سقف وام ۵۰ میلیون تومانی معادل ۳۰۰ هزار نفر بوده و به همین دلیل برخی از بازنشستگان واجد شرایط به دلیل محدودیت اعتبار نتوانسته‌اند وام خود را دریافت کنند.

وی همچنین اعلام کرد که مبلغ وام ضروری بازنشستگان در سال جاری به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته و بازپرداخت آن به صورت اقساط ۶۰ ماهه با کارمزد ۴ درصد انجام می‌شود.

شیخی در ادامه بیان کرد: «فرآیند ثبت‌نام اینترنتی به اتمام رسیده و در حال حاضر فرآیند اولویت‌بندی برای تعیین دریافت‌کنندگان وام نیز به پایان رسیده و نتایج آن از امروز در درگاه خدمات الکترونیک صندوق به صورت آنلاین و بدون هیچ هزینه‌ای اعلام شده است.»

در پایان، شیخی یادآور شد که پرداخت مشمولان اولین مرحله وام از نیمه خردادماه آغاز خواهد شد و به تدریج در طول ۱۰ ماه (تا پایان اسفندماه) سایر مشمولان وام خود را دریافت خواهند کرد.

منبع: همشهری آنلاین

 

انتهای پیام/

این خبر توسط هوش مصنوعی بورس نیوز تهیه شده است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر