گام های عرضه اولیه "پتوسعه" در فرابورس
با تکمیل فرآیندهای پذیرش، ارزشگذاری و مستندات، شرکت سرمایهگذاری و توسعه صنایع لاستیک (پتوسعه) جهت عرضه اولیه سهام به جلسه معارفه میرود.
کد خبر : ۲۹۵۲۹۸
به گزارش بورسنیوز، با اتمام مراحل پذیرش، ارزیابی و مستندات، شرکت سرمایهگذاری و توسعه صنایع لاستیک (پتوسعه) به منظور عرضه اولیه سهام خود با مشاوره عرضه و پذیرش کارگزاری صباتامین (از زیرمجموعههای گروه مالی صبا تامین) در جلسه معارفه حاضر خواهد شد.
این جلسه در روزهای دوشنبه و سهشنبه (۵ و ۶ خرداد) در فرابورس ایران برگزار خواهد شد و به صورت آنلاین نیز از تلویزیون اینترنتی فرابورس (واچار) پخش خواهد گردید.
نیمی از سهام این شرکت به سرمایهگذاری نفت و گاز پتروشیمی تأمین و نیمی دیگر به شرکت سرمایهگذاری آتیه صبا تعلق دارد. همچنین، شرکت کارگزاری صباتامین مسئولیت مشاوره پذیرش و عرضه این شرکت را بر عهده دارد.
منبع: صدای بورس
انتهای پیام/
این خبر توسط هوش مصنوعی بورس نیوز تهیه شده است.
برچسب ها :
اخبار مرتبط
ارسال نظر