شنبه ۰۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۵

دفتر امور رسانه هاي نهاد رياست جمهوري درباره پرچم مقدس جمهوري اسلامي ايران توضيح داد

کد خبر : ۲۹۵۸۸
دفتر امور رسانه هاي نهاد رياست جمهوري درباره بنر منقش به پرچم مقدس جمهوري اسلامي که در نشست خبري رييس جمهوري مورد استفاده قرار گرفت، توضيحاتي را ارايه کرده است.

رخي سايت ها و روزنامه ها مدعي شدند که رنگ هاي پرچم مقدس جمهوري اسلامي در بنري که در نشست خبري رييس جمهوري مورد استفاده قرار گرفت، دچار تغييراتي شده است. 

"ساسان والي زاده" مديرکل امور رسانه هاي نهاد رياست جمهوري روز شنبه در اين باره به ايرنا گفت :‌هر سه رنگ پرچم مقدس و عزيز ايران اسلامي نماد ميثاق هاي ملي، تاريخي و اعتقادي ملت ايران هستند. 

وي با اشاره به بازتاب ها و خبرهاي راجع به نحوه طراحي پرچم مقدس جمهوري اسلامي در بنر پشت سر رياست جمهوري در کنفرانس خبري، اظهار داشت :‌ حساسيت اشخاص و رسانه ها در اين باره قابل تحسين است و معتقديم اين حساسيت ها بايد راجع به همه ارزش هاي پذيرفته شده و اصولي نظام وجود داشته باشد. 

وي در عين حال تاکيد کرد :‌ البته ما دلسوزي بعضي اشخاص که با نيت هاي پاک و از روي خيرخواهي اظهار نظر مي کنند را از برخي افراد که دنبال حاشيه سازي بر اساس اخبار نادرست هستند، متفاوت مي دانيم. 

مديرکل دفتر امور رسانه هاي نهاد رياست جمهوري همچنين يادآور شد: درباره موضوع اخير، اصل بنر موجود است وپرچم بزرگ ديگري نيز با رنگ هاي روشن در کنار تريبون قرار داشت. 
والي زاده در عين حال تاکيد کرد: ‌ممکن است در بعضي تصاوير به لحاظ انعکاس نور، رنگ هاي کناري پرچم درامتزاج با پس زمينه ديده شده باشد،‌ ولي در اصل تصوير هر سه رنگ سبز، سفيد و قرمز مطابق آنچه بايد باشد لحاظ شده و خالي از اشکال است. 

وي اضافه کرد: ‌در باور همه ما ايرانيان، پرچم مقدس و خوشرنگ جمهوري اسلامي ايران با سه رنگ زيباي سبز، سفيد و قرمز به نماد هاي ارزشمندي چون سبزي و آباداني، صلح طلبي و نوعدوستي، اشاره به اسلام، اعتقادات زلال ديني و پاسداشت خون شهدا و نيز متبرک به نام مقدس الله مزين و مورد احترام عميق آحاد ملت است. 
اشتراک گذاری :
ارسال نظر