پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
در تیرماه؛

چه کالاهایی افزایش قیمت داشتند؟

بررسی داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد در تیرماه امسال برنج ایرانی درجه یک ۲۸ درصد، پنیر پاستوریزه ۱۱.۶ درصد، گوشت گوسفندی ۳.۳ درصد افزایش قیمت را داشتند.
کد خبر : ۲۹۷۶۲۹

به گزارش بورس نیوز، بررسی داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد در تیرماه امسال برنج ایرانی درجه یک ۲۸ درصد، پنیر پاستوریزه ۱۱.۶ درصد، گوشت گوسفندی ۳.۳ درصد، تخم مرغ ماشینی ۲.۲- درصد، ماکارونی ۹.۵ درصد، روغن مایع و روغن نباتی جامد به ترتیب ۸.۱ و ۱۱.۱ درصد افزایش قیمت داشته‌اند.

براساس این گزارش، مرکز آمار اخیرا متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب کشور را اعلام کرد. بررسی داده‌های منتشر شده حاکی از است که برخی کالا‌های خوراکی در تیر ماه افزایش قیمت داشته است. 

به طور مثال برنج ایرانی و خارجی درجه یک به ترتیب ۲۸ و ۱۰.۸ درصد، لوبیا چیتی ۱۲.۱ درصد، پنیر ایرانی پاستوریزه ۱۱.۶ درصد، پرتقال ۱۱.۵ درصد، مرغ ماشینی ۱۰.۹ درصد، ماست پاستوریزه ۹.۳ درصد، روغن مایع و روغن نباتی جامد به ترتیب ۸.۱ و ۱۱.۱ درصد و ماکارونی ۹.۵ درصد افزایش قیمت داشته است.

 

 

در مقابل تخم مرغ ماشینی (۲.۲-درصد)، هلو (۱۷.۶-)، موز (۲.۳- درصد)، لیمو ترش (۱۸.۲- درصد)، خربزه (۲۱.۴- درصد) هندوانه (۲۴.۴- درصد)، ماهی قزل آلا (۰.۷درصد)، کنسرو ماهی تن (درصد۲.۴)، کره پاستوریزه (۲.۴ درصد)، شیرخشک (۳.۲ درصد) و گوشت گوسفند (۳.۳ درصد) کمترین افزایش قیمت را داشته‌اند. علاقه‌مندان برای دریافت جزئیات بیشتر می‌توانند به این لینک مراجعه کنند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر