يکشنبه ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۳

زرماکارون برنده تندیس زرین سلامت غذا شد

این جشنواره روز سوم شهریورماه ۱۴۰۴ در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و طی آن از گروه زر به دلیل کیفیت بالای محصولات، تنوع گسترده و توجه ویژه به ارتقای سلامت در صنایع غذایی تقدیر به عمل آمد.
کد خبر : ۲۹۹۳۲۷
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، در این مراسم، امیر پویا قندهاری، مدیر تحقیق و توسعه شرکت زرماکارون و نماینده رئیس هیات مدیره گروه زر، تندیس زرین سلامت را دریافت کرد.

وی در سخنانی با بیان دستاورد‌های گروه زر گفت: «زرماکارون دارای چهار محصول در حوزه مدیکال فود‌ها است که شامل پاستا، پودر نان، پودر کیک و پودر مافین ویژه بیماران PKU می‌شود. در این جشنواره، محصول پودر نان ویژه بیماران PKU موفق به کسب گواهینامه زرین سلامت شد.»

قندهاری افزود: «کسب این افتخار برای ما بسیار ارزشمند است، زیرا تأییدی بر حرکت گروه زر در مسیر اهداف کلان خود، یعنی ارتقای کیفیت و سلامت محصولات، محسوب می‌شود.»

جشنواره ملی سلامت غذا با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با هدف ارتقای سطح سلامت مواد غذایی برگزار شد و به عنوان یکی از مهم‌ترین رویداد‌های علمی و صنعتی کشور، بستری برای معرفی دستاورد‌ها و ارتقای استاندارد‌های سلامت در صنایع غذایی فراهم آورد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر