سه‌شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۱
معاون سازمان خصوصی سازی در گفتگو با بورس نیوز عنوان کرد :

واگذاری 100 شرکت تا پایان خرداد ماه 89

از هم اکنون تا پایان خرداد ماه سال 89 برنامه ریزی کرده ایم تا سهام 100 شرکت را برای عرضه و قیمت گذاری تا قبل از برگزاری مجامع عادی آنها در بورس واگذار کنیم .
کد خبر : ۲۹۹۴۳

اسماعیل غلامی معاون سازمان خصوصی سازی در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز در رابطه با چشم انداز واگذاری های این شرکت در بورس گفت : از هم اکنون تا پایان خرداد ماه سال 89 برنامه ریزی کرده ایم تا سهام 100 شرکت را برای عرضه و قیمت گذاری تا قبل از برگزاری مجامع عادی آنها در بورس واگذار کنیم .

وی افزود : در برنامه واگذاری های این شرکت قرار بر این بود که سهام شرکت های مهندسی آب و خاک و بیمه دانا تا پایان سال جاری در بورس عرضه شود ولی اعلام شد که هیأت پذیرش اوراق بهادار ، شرکت مهندسی آب و خاک را علیرغم آماده بودن واگذاری سهام آن در بورس نپذیرفته ولی در عین حال امکان حضور سهام آن در فرابورس فراهم خواهد بود .

غلامی گفت : بیمه دانا قرار بود تا پایان سال در بورس عرضه شود که به دلیل عدم رفع مشکل مالیاتی بیمه دانا ، تا پایان سال جاری شرکت جدیدی وارد بورس نخواهد شد .

غلامی به تصویب واگذاری 2 شرکت در جلسه واگذاری دیروز اشاره کرد و افزود : شرکت فولاد جنوب و سهام شرکت سمند ریل مقرر شد به صورت نقد و اقساط واگذار شوند .

وی در پایان با اشاره به واگذاری سهام پتروشیمی ها در بورس گفت : با توجه به هلدینگ 12 تایی پتروشیمی ها در حال حاضر شرکت های مرجان و مروارید تعیین قیمت شده و در حال طی مراحلی مانند درج آگهی ، در هئیت واگذاری را دنبال می کنند .

به گفته وی سیاست واگذاری سهام شرکتهای اصل 44 و دیگر شرکتها در سال 89 با قوت بیشتری دنبال خواهد شد و گزارشات واگذاری شرکتهایی همچون شرکت پیستون ایران ، شرکت ارومیه ، زاگرس ، هگمتانه و دیگر شرکتها در دستور کار این سازمان قرار دارد .

اشتراک گذاری :
ارسال نظر