روز دوشنبه معامله شد؛
ارزش ۱.۷ میلیارد تومانی معاملات گواهی زعفران در بورس کالا
خلاصه معاملات بازار زعفران در روز دوشنبه ۲۱ مهر ماه ۱۴۰۴ به تفکیک بازارهای گواهی، آتی و صندوق زعفران نشان میدهد که در این روز ۲ هزار و ۳۸۳ قرارداد آتی زعفران معادل ۲۳۸ کیلوگرم زعفران نگین به ارزش ۲۳.۸ میلیارد تومان در بورس کالا معامله شد.
کد خبر : ۳۰۰۱۵۱
به گزارش بورس نیوز، در قراردادهای آتی شاهد کاهش موقعیت تعهدی باز در سررسید آبان بودیم که در مجموع منجر به کاهش ۱۳۰ موقعیت در نماد زعفران نگین شد.
بر اساس آمارهای روز گذشته بازار زعفران، حجم معاملات صندوقهای مبتنی بر زعفران به ۵۰ میلیون و ۳۰۹ هزار و ۵۶۰ واحد به ارزش معاملات ۲۰۷.۷ میلیارد تومان رسید. میزان مشارکت فعالان حقیقی در حجم معاملات صندوق سحرخیز، در خرید ۹۰ درصد و در فروش ۴۸ درصد بود. این مشارکت برای صندوق نهال نیز برای خرید و فروش به ترتیب نزدیک به ۸۶ و ۴۸ درصد بود.
در معاملات گواهی زعفران نیز ۱۵ هزار و ۶۲۰ گواهی ثبت شد و ارزش این معاملات به حدود ۱.۷ میلیارد تومان رسید.
برچسب ها :
اخبار مرتبط
ارسال نظر