دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳
در روز گذشته ثبت شد؛

رونق معاملات مشتقه در بورس کالا

روز گذشته در بازار مشتقه و مالی بورس کالای ایران بالغ بر ۵۰۶ میلیون و ۳۸۴ هزار قرارداد به ارزش ۵ هزار و ۲۸۴ میلیارد تومان منعقد شد.
کد خبر : ۳۰۱۰۲۱
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، در دادوستد‌های روز ۱۸ آبان ماه بازار گواهی سپرده کالایی، یک میلیون و ۴ هزار و ۸۴۹ گواهی شمش طلا به ارزش هزار و ۴۰۴ میلیارد تومان، ۲۳۵ هزار و ۹۸۶ گواهی شمش نقره به ارزش ۴۳ میلیارد تومان، هزار و ۷۷۵ گواهی سکه به ارزش ۱۹۶ میلیارد تومان و ۴۴۵ هزار و ۲۹۵ گواهی زعفران به ارزش ۸۱ میلیارد تومان فروخته شد.

همچنین در معاملات روزگذشته بازار مشتقه و مالی، ۵۰۴ میلیون و ۴۵۰ هزار واحد صندوق کالایی به ارزش ۳ هزار و ۴۱۶ میلیارد تومان دست به دست شد.

همچنین در دادوستد‌های روز گذشته بازار قرارداد‌های آتی ۱۰هزار و ۲۳۸ قرارداد آتی کالایی به ارزش ۹۶ میلیارد تومان منعقد شد. روز گذشته شاهد بیشترین حجم معاملات در قرارداد‌های آتی شمش نقره بودیم که بیش از ۶۷ درصد حجم معاملات قرارداد‌های آتی این روز را به خود اختصاص داد. بیشترین ارزش معاملات نیز متعلق به نماد زعفران بود که در مجموع تمام قرارداد‌های آتی این نماد به حدود ۳۳ میلیارد تومان رسید.

روز گذشته همچنین ۲۳۶ هزار و ۱۴۸ قرارداد اختیار معامله کالایی به ارزش ۴۹ میلیارد تومان منعقد شد. روز گذشته در چهار نماد شمش طلا، جواهر، صندوق طلای لوتوس و کهربا معامله انجام شد که بیشترین ارزش معاملات در قرارداد‌های اختیار معامله را شمش طلا دارد. در این روز حجم معاملات تمام قرارداد‌های اختیار معامله نماد صندوق طلای لوتوس ۱۸۹،۴۲۴ قرارداد بود.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر