چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۱
با ابطال معامله لیزینگ خودروی غدیر

کارگزار متخلف در شورای تخلف

شایان ذکر است این کارگزار به جهت رسیدگی به تخلفات مورد نظر به شورای تخلفات بورس ارجاع داده شده است .
کد خبر : ۳۰۲۴۰

به گزارش بورس نیوز ؛ طی معاملات روز گذشته بورس اوراق بهادار تهران شاهد عرضه 8 درصدی از سهام شرکت لیزینگ خودروی غدیر از سوی شرکت سرمایه گذاری صنعت و معدن یکی از عمده ترین سهامداران این شرکت بودیم که از طریق یک شرکت کارگزاری روی میز فروش قرار داده شد. اما این معامله پایانی جز ارجاء کارگزار به شورای تخلف و ابطال بیش از 5 درصد انجام شده نداشت.

قضیه از این قرار است که بر اساس قوانین جاری بورس ، شرکت های بورسی روزانه تنها مجاز به فروش 5 درصد از سهام در اختیار خود هستند .

این اقدام کارگزار باعث شد تا مدیر نظارت بر بازار ، سهام معامله شده بیش از 5 درصدی نماد ولغدر را ابطال کند و از تخلفات در این زمینه جلوگیری کند .

شایان ذکر است این کارگزار به جهت رسیدگی به تخلفات مورد نظر به شورای تخلفات بورس ارجاع داده شده است .

اشتراک گذاری :
ارسال نظر